a Mercedes CLA Shooting Brake modeli planlandığı gibi resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Hali hazırda var olan bu model güncellenerek kullanıcıların beğenisine sunuldu. Makyajlı Mercedes CLA Shooting Brake modeline ek olarak birde yüksek tavanlı bir varyasyonu daha çıktı. Mercedes bu versiyonunda temel donanım paketine daha cömert davranıyor.

Güncellenen Mercedes CLA Shooting Brake Modelinin Tasarım Detayları

Güncellenen Mercedes CLA Shooting Brake Modelinin Tasarım Detayları

Mercedes in bu modellerde temel donanım paketlerinde cömert davrandığını belirtmiştik. Peki temel donanım paketinde hangi özelliklere sahip?

Uzun tavanlı varyasyonda artık standart donanım paketi olarak LED High Performance isimli far modellemesi mevcut. Daha önceden ileri donanım paketlerinde sunulan Hyper Blue ve Spectral Blue renk seçenekleri de yine bu pakette yer alıyor. Ek olarak 17 inç boyuta sahip jant seçeneği de standart donanım paketinde mevcut. Yine yüksek donanım seçeneğinde bu jantları çeşitli tasarımlarla değiştirebileceksiniz.

Modelinin arka kısmındaki dörtlü egzoz yapısı ve Piano Black renk özellikli arka tampon oldukça şık duruyor. Hemen yan kısımlarda ki karbonfiber detaylar da eklenince supersport bir otomobilden farkı kalmıyor.

Ön kısımda ise Mercedes markasının bizleri alıştırdığı havalandırma ızgarası ve far tasarımı bulunuyor. Son olarak yan kısma geldiğimizde ise Piano Black renk özelliğine sahip paslanmaz çelik ve 17 inç bir jant bizleri karşılıyor.

Mercedes CLA Shooting Brake modelinin iç kısmında ise kabin içerisinde çift ekranlı bir multimedya sistemiyle karşılaşıyoruz. Yeni model MBUX yazılımı ile çok daha işlevli bir sisteme sahip olacak. Burmester ses sistemi ise opsiyon olarak eklenebiliyor. Koltuklarda ise Artico deri ve kumaş karışımı bir tasarım bizleri karşılıyor.

Shooting Brake Modelinin Donanım Özellikleri

Güncellenen CLA Shooting Brake modelinin kaputunun altında artık 48 KWh’lık hibrit bir elektrikli motor mevcut. İçten yanmalı kısmında ise artık neredeyse tüm Mercedes-Benz araçlarda gördüğümüz 2.0 litre turbo motor mevcut. Bu motor bloğu 310 beygir güç ve 400 Nm tork üretebiliyor. AMG CLA 45 S ise çift turbolu motor bloğu sayesinde 425 beygir güç ve 500 Nm tork üretebiliyor. Bahsettiğimiz iki modelde 8 ileri otomatik vitesli ve çift kavramalı şanzıman mevcut. Ayrıca her iki model de tüm tekerlerden çekiş özelliğine sahip olarak geliyor. Mercedes CLA 45 S Shooting Brake modelinin 0’dan 100km/h hıza yalnızca 4.1 saniyede çıktığını belirtelim.

Peki ya siz yeni modeli nasıl buldunuz? Lütfen yorumlarda belirtiniz.

Sıfır Kilometre Mercedes Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here