Toyota Supra yavaşça çok cazip kullanılan spor araba haline geliyor. Bununla birlikte, yayınlanan yeni bir geri çağırma, Supra ve kardeşi BMW Z4’teki hatalı kaynakları kapsıyor.  Arıza yakıt deposu ve kaynakları etrafında kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak, sorun çözülmezse, bir yakıt sızıntısı sebebiyle Supra veya Z4’ünüzün alev almasına neden olabilir.

Bu Toyota Supra’nın ilk geri çağırması değil

Spor arabanızda sorun yaşamak isteyeceğiniz son şey emniyet kemerlerinizdir. Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, BMW , Toyota Supra için ilk geri çağırmayı yayınladı . Garip bir şekilde, ilk geri çağırma hatalı kaynakları da kapsıyordu. Bunlardan biri emniyet kemerlerinin şasiye sabitleme noktası düzgün şekilde kaynaklanmamış olmasıydı. Sonuç olarak, emniyet kemerleri tehlikesi atlatıldı.

BMW, Toyota Supra’yı büyük ölçüde ürettiğinden, Alman otomobil üreticisinin birçok teknik özelliğini kullanıyor. Supra, hatalı yedek kameralarla ilgili olarak BMW tarafından yayınlanan yaygın bir hatırlamaya yakalandı. Kısacası, yedek kameralar yapmak için tasarlandıkları tek şeyi yapamadılar, siz arabanızı ters çevirirken canlı bir yayın sağladılar. Geri çağırma, tüm 2020 Toyota Supra’ları ve çok sayıda BMW ve Rolls Royce’u kapsıyordu.

Hatalı kaynaklar yakıt sızıntılarına neden olmaktadır

Bugün Toyota Supra için yeni ve daha tehlikeli bir geri çağırma ortaya çıktı. Yakıt tanklarının iki yarısı arasındaki bir kaynağın düzgün bir şekilde yapılmadığı bildirildi. Sonuç olarak, yakıt potansiyel olarak sızabilir ve sonunda bir yangın tehlikesine neden olabilir. BMW Z4’ün Supra ile ne kadar yakından ilişkili olduğu düşünüldüğünde, Alman kardeş de geri çağırmadan etkileniyor.

BMW şu anda 49 aracı geri çağırdı. Onarım için müşterilere 14 BMW Z4 ve 35 Toyota Supra vermek zorunda kalacak. BMW’niz varsa, etkilenen yapım tarihleri ​​26 Haziran 2019 ile 9 Temmuz 2020 arasındadır. Toyota’ya sahipseniz, önemli yapım tarihleri ​​19 Nisan 2019 ile 16 Temmuz 2020 arasındadır. Sahiplerin 4 Ocak 2021’de sorunla ilgili olarak bilgilendirileceğini ve bu noktada bir onarım planlayabileceklerini bildiriyor.

2020’yi satın, onun yerine 2021 Supra satın alın

Geçmiş ve şimdiki hatırlamalar dışında, 2020 modelinde bir 2021 Toyota Supra istemeniz için birçok neden var. Autoweek’e göre 2021 Supra, turboşarjlı sıralı altı motorundan 382 hp üretiyor ve bu, 2020 modelinin 355 hp çıkış gücüne göre büyük bir artış. Yeni bir egzoz deliği ve farklı pistonlar, turbonun yanma odasını daha fazla havayla doldurmasına izin veren daha düşük bir sıkıştırma oranına izin verir. Sonuç, BMW Z4 ile eşleşen bir güç çıkışıdır.

Ek olarak, 2021 Toyota Supra’nın sağlamlaştırılmış bir şasiye, yeniden yapılandırılmış süspansiyona ve baştan sona yazılımlara sahip. Sonuç, 2021 Supra’nın sadece daha güçlü değil, genel olarak 2020 modelinden daha yetenekli olmasıdır. Fiyat 2021 için büyük ölçüde değişmediğinden, hangi Supra’yı satın almanız gerektiği hiç akıllıca değil. Daha güçlü Supra bütçenizin dışındaysa, 2021 modeli, sıralı altı için 50.990 $ yerine 42.990 $ ‘dan başlayan daha ucuz bir turbo-dört silindirli modelin piyasaya sürüldüğünü gördü.

2.EL ARABA İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here