ford reklam

Birçok marka ve model , hız sınırları dahil olmak üzere trafik işaretlerini okuyacak teknolojiye ve sürücüye yararlı bilgiler sağlayacak teknolojiye sahiptir . Bununla birlikte Ford, yeni bir Ford patenti almayı planlıyor. Bu teknolojinin gelecekteki potansiyel kullanımına işaret ediyor. Yollar, birçoğumuzun günlük işe gidiş gelişlerimizde görmezden geldiği çekici olmayan reklam panolarıyla kaplı, ancak Ford’un yeni teknolojisi artık onları kaçırmamamızı sağlayacak.

                                                                2. El Ford İlanları                                                           

Sistem, reklam panolarını tarayarak, tabeladaki bilgileri yorumlayarak ve en kullanışlı olanları doğrudan aracın ekranına göndererek çalışacak. Bu durum kulağınıza biraz hoş gelebilir. Şimdilik, bu sadece bir patent başvurusudur ve uygulamayı şu an için henüz göremeyebiliriz. Ancak bunun otomobil üreticileri ve reklam verenler için nasıl yararlı olabileceğini görmek zor değil. Eğer bu olay gerçekleşirse Ford’un uygulaması, teknolojinin bir reklam verenin ürünlerini veya hizmetlerini, mağazaya giden yol tariflerini veya telefon numarasını görüntüleyebileceğini söylüyor.

Ford Reklam Tabelalarını Tanıyacak Mı?

ford reklam inside

Yolda araba sürerken böyle bir geleceği hayal etmek zor değil. Arabanız en sevdiğiniz restoranın tabelasını görüyor ve sizi sipariş vermenizi istiyor çünkü araç her şeyi algılayacak. Otomobiller yalnızca, insanlara günlük yaşamlarında yardımcı olmak için tasarlanmış daha fazla teknoloji ile aşılanıyor. Bunu yapmanın başka bir yolu olacak ve özel bir sürüş deneyimi yaratacak. Ayrıca reklam verenleri, reklam panosu tarama donanımlı otomobil filosuna erişmesi için Ford’a ödeme yapmaya teşvik edilecek. Gelir akışlarını otomobilin ötesine genişletebilir.

Şirket Ford’un “normal bir iş akışı olarak yeni icatlar üzerine patentler sunduğunu, ancak bunların mutlaka yeni iş veya ürün planlarının bir göstergesi olmadığı” şeklinde yanıt verdi. Bu teknolojinin bir sonraki Ford’unuzda görünmesi pek olası değildir. Ancak otomobil üreticileri rekabetçi bir kalabalığın içinde öne çıkmak için gerekli yeni ürünleri ve hizmetleri keşfederken, bunun gibi bir şey bazı alıcılar için önemli bir satış noktası olabilir.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here