Opel Vivaro van Mk3, 2019 yılında radikal bir makyaj ile geldi.

Vivaro’nun önceki kasaları, Renault ile ortak girişimin ürünüydü. Sonuç olarak Renault Trafic ile çok şey paylaştı.

Opel’in 2017’de PSA Group tarafından satın alınmasıyla üçüncü nesil Vivaro kökten değişiklikler gördü. Vivaro Mk3, artık gövde ve mekanik özelliklerini Citroen Dispatch ve Peugeot Expert ile paylaşıyor.

2019 Opel Vivaro Panel Van

Vivaro van , L1 ve L2 olmak üzere iki uzunlukta inşa edilmiştir. Ancak eski Vivaro’nun aksine L2’nin ekstra uzunluğu arka aksın arkasındadır. Bu nedenle her iki uzunlukta aynı dingil mesafesine sahiptir. Vivaro artık yüksek tavan seçeneğiyle sunulmuyor.

Vivaro van motor seçenekleri

Güç, iki dizel motor seçeneğinden geliyor. Artık elektrikli bir Vivaro-e de mevcuttur. Dizeller, 100PS ve 120PS çıkışlarda gelen 1.5 Turbo D ile, 2.0 Turbo D 120PS, 150PS ve 180PS şekillerinde sunulmaktadır. Tüm minibüsler, 6 vitesli manuel şanzımanlı önden çekişlidir. Ancak 120PS modellerinde 8 vitesli otomatik seçeneği bulunur. 180PS motor standart olarak otomatik şanzımana sahiptir. Tüm minibüslerde 70 litrelik bir yakıt deposu bulunurken, 22,5 litrelik AdBlue deposunun her birkaç bin kilometrede bir doldurulması gerekecektir.

Bir diğer değişiklik ise Vivaro’nun artık yüksek tavan seçeneğiyle sunulmaması. Standart minibüs öncekinden biraz daha uzundur. Ancak bu, yükseklik isteyen alıcılar için bir telafi değildir. Eski Vivaro’nun boyutlarını istiyorlarsa başka bir araca, örneğin Ford Transit Custom’a veya Renault Trafic’e bakmaları gerekecek.

Vivaro Mk3, Mk2’den daha kısa ve daha dardır.

Oldukça konforlu bir panelvan

Bol miktarda koltuk ve tekerlek ayarı vardır. Bu nedenle rahat etmeniz kolaydır ve koltukların kendileri oldukça destekleyicidir. Ancak bazıları için biraz yumuşak hissedebilirler. Dikkat çeken bir nokta, sürücü bir sol kol dayama yeri alırken sağda bir kol dayama yeri olmamasıdır. Ayrıca cam kenarı ve kapı döşemesinin ise dirseğinizi dinlendirmenize izin verecek konumda değildir. Sürüş konumunu biraz garip hissetmenize neden olur.

Orta yolcu koltuğu bir masa oluşturmak için katlanırken, koltuk tabanları zemin altı depolama alanını ortaya çıkarmak için açılır. Ayrıca ön konsol saklama yeri ve derin kapı bölmeleri de vardır.

İKİNCİ EL VİVARO VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here