Fiat Talento, orta ölçekli sektörde satışa sunulan Fiat Professional’ın panelvanın yeni ismidir. Aslında, Renault Trafic’in yeniden yapılandırılmış bir versiyonudur.

Ayrıca Talento tamamen yeni bir isim değildir. Çünkü bazı insanlar 1980’lerde Fiat Ducato’nun kısa dingil mesafeli versiyonunda kullanıldığını hatırlayabilir.

Talento van Euro6 motora sahip

İyi görünümlü ve pratik tasarımı, konforlu yolculuğu ile sektöre önemli bir etki yapmıştır. Talento, Euro 6 motorları da dahil olmak üzere tüm motorları Renault’dan kullanıyor.

Aslında, Fiat’ı Renault ve Nissan NV300 gibi modellerinden ayıran tek şey, Fiat Professional serisinin aile yüzünü yansıtmak için hafifçe elden geçirilen öndeki geniş bir yatay ızgaradır.

Ancak, Fiat’ın PSA Grubu ile yakında gerçekleşecek birleşmesi ile birlikte, Talento van uzun süre ortalıkta olmayacak. Mevcut modelin üretiminin azaltılacağı zaten onaylandı.

Renault ve Nissan klonlarının yanı sıra Talento, Ford Transit Custom , Mercedes Vito ve Volkswagen Transporter’ın yanı sıra biraz daha küçük ama daha gelişmiş ve araba benzeri PSA Group minibüsleri de dahil olduğu zorlu bir rakip kalabalığına karşı savaşıyor.

Boyutları

Fiat Talento, 4,999 mm boyutlarındadır. Ayrıca kısa dingil mesafesi görünümünde 5,2 metreküplük bir kübik kapasiteye sahiptir. Uzun dingil mesafesini tercih ederseniz, kapasite 6 metreküp yükselir. Talento van modellerinin en küçüğünün üç Euro paleti alabilir. Ayrıca maksimum yük kapasitesi maksimum 1.249 kg’dır.

Talento ayrıca, yolcu bölmesine, borular veya merdivenler gibi daha uzun yükleri sokmanıza olanak tanıyan bölmedeki boydan boya yükleme kapağından da yararlanır. Kısa dingil açıklığı versiyonları için mevcut toplam uzunluk 3.750 mm. Ayrıca uzun dingil mesafesi için 4.150 mm’dir. Ancak bu CargoPlus özelliği bir seçenek olup standart olarak takılı değildir. Standart kısa dingil mesafesi yükleme uzunluğu 2.537 mm’dir.

Talento’daki standart güvenlik ekipmanı arasında LED farları, EBD’li ABS ve Acil Durum Fren Yardımı bulunur. Ayrıca çamurlu yollar gibi kaygan yüzeylerde çekişi artırmak için tasarlanmış Çekiş + işlevine sahip ESC bulunur. Opsiyon yan hava yastıkları ve pencere hava yastıkları ekleyebilir. Ayrıca bir Römork Denge Yardımı sistemi vardır. Geri görüş kamerası ve monitör, hız sınırlayıcılı hız sabitleyici gibi isteğe bağlıdır.

İKİNCİ EL FİAT PANELVAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here