2017 İstanbul Autoshow’un Fiat Standı

0
1872

Robot satış danışmanı, Fiat 124 Spider ve Yarışçı Egea

Fiat markası, enteresan tasarımlar ve yepyeni fikirlerle 2017 İstanbul Autoshow’a damgasını vurdu. 2017 İstanbul Autoshow Fiat tasarımları, otomobil severlere robot satış danışmanı ve performans odaklı detaylarla çok etkileyici bir stand sundu. 

 

Robot satış danışmanları, yarışçı bir Egea ve yeni Fiat 124 Spider, 2017 İstanbul Autoshow’un akılda kalanları olacak.

 

Spider Autoshow’da!

50 yılı deviren Fiatın efsane otomobili Spider, 2017 İstanbul Autoshow’un gözdeleri arasındaydı. Yeni Fiat 124 Spider, tasarımı ile olduğu kadar iç aksamdaki özellikleriyle de izleyenleri büyüledi. Arkadan itişli olan Spider, 1.4 litrelik 14* HB gücünde turbo motora sahip. 

 

Egea Yine Dikkat Çekmeyi Başardı!

Fiat’ın yeni modeli Egea, son yılların en çok dikkat çeken ve en çok merake dilen otomobillerinden biri. 2017 Autoshow’da Egea yine aynı şekilde ilgi görmeyi sürdürdü. 

 

Tofaş Ar-Ge tarafından geliştirilerek motor sporlarına uygun olarak yeniden hazırlanan Egea Hatchback ve Egea Sedan da Autoshow Fiat satandında dikkatleri üzerine topladı. Tofaş, motorsporlarında geçmişten gelen deneyimi ile gençleri motor sporu ile buluşturamayı hedefliyor. Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, “Öncelikli hedefimiz, motorsporlarına uygun olarak geliştirilen iki farklı Egea modeli ile güvenli sürüş alışkanlığını toplumda artırmak; gençleri piste davet ederek motor sporları sevgisini, tutkusunu yaygınlaştırmak olacak. Bu faaliyetleri sosyal sorumluluk anlayışıyla ele alacağız” dedi.

 

 

30 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan fuarda Fiat standını ziyaret edenleri karşılayacak olan robot stand danışmanları da ayrıca ilgi odağı oldu. Fiat standında ziyaretçilere kesintisiz bilgi aktarımında bulunan robotlar İstanbul Autoshow’da ilk kez bir otomobil markası tarafından kullanıldı.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here