2004 Opel Vivaro, 2001 yılında 2700 ve 2900 olmak üzere iki varyasyonda geldi.

Çift kabinli Vivaro ve yolcu taşıma modeli olan dokuz kişilik Vivaro Combi seçenekleri de mevcuttur.

2004 Opel Vivaro Motor Seçenekleri

Sadece tek bir motor seçeneği var. 2.0 litrelik common-rail dizel motorun 90 hp veya 115 hp seçenekleri vardır. Yakıt tüketimini en aza indirmek ve CO2 emisyonlarını azaltmak isteyen alıcılar, bir Vivaro ecoFLEX seçeneğine de sahiptir. Tüm modellerde standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulunur. Ancak altı ileri otomatik Tecshift şanzımanı da vardır. Vivaro Sportive, sportif bir stilin yanı sıra klima, alarm, elektrikli camlar ve kapı aynaları gibi ekstra donanıma sahiptir.

2004 Opel Vivaro

Opel, 2001 yılında Vivaro’yu piyasaya sürdü. Bu nedenle sınıfındaki en eski minibüslerden biridir. Opel hala sınıfındaki en büyük yük alanlarından birine sahip olan panelvandır. Panelvan modelleri için kapasite 5,3 metreküp ile 8,7 metreküp arasında değişiyor. Ayrıca, tekerlek davlumbazları arasında 1.268 mm olduğu için standart bir Europallet’i sığdırabilir. Kabindekileri değişen bir yükten korumak için tam yükseklikte çelik bir bölmenin yanı sıra zemine bağlı halkalar ve yakın tarafta sürgülü bir kapı içerir.

2004 Opel Vivaro

Çift kabinli minibüslerde, arka koltuklarda oturan yolcular için her iki tarafta camlı bir kapı bulunur. Bu modeller ayrıca üç arka koltuğun buna dahil olduğu plastik bir bölmeye sahiptir. Her koltukta üç noktalı bir emniyet kemeri vardır. Çift kabinli modellerde yükleme alanı daha küçük olmasına rağmen, bagaj zemini arka koltuğun altına uzanıyor. Böylece araç sahipleri merdiven veya boru gibi daha uzun eşyaları kaydırabiliyor.

2004 Opel Vivaro

Teknik özellikleri

Opel Vivaro, 2006’dan beri minibüse güç sağlamak için 2.0 litre dizel kullanıyor. Bu da iyi bir performans sağlıyor. Düzenli olarak otoyol çalışması yapan veya minibüsü tam yüklü kullanan araç sahipleri, 115 beygirlik versiyonu 90 beygirlik motordan daha iyi bir seçim olarak göreceklerdir.

Opel artık Vivaro’yu 150 hp 2.5 litre dizel ile sunmuyor. Bu nedenle daha canlı performans isteyen sürücülerin rakiplerine bakmaları gerekecek. Genel olarak, Vivaro, yüklü veya yüksüz iyi bir sürüş kalitesiyle iyi yol tutuşu sağlar ve uzun mesafeler için konforlu bir minibüstür.

2004 Opel Vivaro iç mekan

Yaratıcı kabin tasarımı Vivaro’nun güçlü yönlerinden biridir. Çekici bir yerleşim düzeni, ayrıca Opel saklama alanına dikkat etti. Derin bir torpido gözünün yanı sıra, büyük kapı cepleri, bardak tutucular ve iki litrelik içecek şişeleri için saklama yeri vardır. Koltukların altında daha fazla saklama, pratik çekiciliğe katkıda bulunur.

İKİNCİ EL VİVARO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here