Dünyanın İlk Zırhlı 2021 BMW X7’si ile Tanışın. Başkalarına hayatınızda başarılı olduğunuzu göstermenin en iyi yollarından biri, büyük bir lüks Alman SUV ile dolaşmaktır. Ayrıca 1 milyondan fazla Instagram takipçiniz varsa, aracınızın zırhlı olduğundan emin olmalısınız. (bu günlerde ne olabileceğini asla bilemezsin).

Lincoln Navigator gibi Amerikalı ağır araçlarda dahil olmak üzere bazı çılgın zırhlı yapımlardan sorumlu olan uzman bir tuner olan Inkas’a bir bakın. Inkas’ın son olarak sunduğu , zırhlı BMW X7’dir. Şirket bu özel model için böylesine kapsamlı bir zırh paketi sunan ilk şirkettir. Bu özel zırhlı versiyon, sırtınızda bir hedef tahtası varsa ve birinci sınıf bir sürüş deneyimi için özlem duyuyorsanız sahip olunması gereken bir araçtır.

Bir El Bombası Patlamasını Bile Dayanıklıdır

Inkas, X7’yi sadece itibarı ve stili nedeniyle değil, sağlam platformu ve güçlü motorları nedeniyle de seçti. Inkas, X7’sini 335 beygir gücünde sıralı altı turbo motorlu xDrive40i ve 523 Hp veya 612 Hp konfigürasyonlarında seçeceğiniz doyurucu turboşarjlı V8 dahil olmak üzere üç turboşarjlı motor seçeneği ile sunuyor. Tüm modeller sekiz ileri otomatik şanzıman ve AWD ile eşleştirilmiştir.

Zırh koruması açısından Inkas, Dünyanın İlk Zırhlı 2021 BMW X7’si nibaştan aşağıya koruma için yüksek kaliteli balistik zırhla uyum sağlıyor. Kapı contaları bile mermi geçirmez olduğunu kanıtlıyor. CEN 1063 BR6 balistik standartlarını karşılayan bu X7 SUV’lar, 7.62 x 51 mm veya 0.308 Winchester FMJ mühimmatından ve hatta bir veya iki el bombasından gelen saldırılara dayanabilir.

Inkas ayrıca acil durum ışık paketleri, hava filtreleme cihazları, gece görüş sistemleri, sis perdesi sistemi, PA sistemleri ve motor bölmesi yangın söndürme sistemi şeklinde ek koruma sunar. “Dünyanın İlk Zırhlı 2021 BMW X7’si, ayrıntılara özen gösterilerek tasarlandı ve yolcuları için benzersiz bir koruma ve konfor sağlıyor. Sektörde belirli bir modeli kurşun geçirmez bir araca dönüştüren ilk firma olmak her zaman zorlu bir iş. Ancak ileriye dönük ümit verici bir girişim. Inkas Zırhlı Araç İmalatı CEO’su David Khazanski, “dedi. X7 zaten harika bir arabaydı, ancak daha üst düzeylere erişti.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here