CF Moto MT800’ün Tasarımları Ortaya Çıktı!

0
1731

CF moto’nun KTM destekli macera motosikleti 2021 yılında satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde CF Moto MT800’ün Tasarımları Ortaya Çıktı! ve motosiklet sektöründe büyük yankı uyandırdı.

CF Moto MT800'ün Tasarımları Ortaya Çıktı!Çinli motosiklet üreticisi, KTM markasıyla birçok ortaklığa imza atmıştır. Bu ortaklığın sonucunda güzel motosikletlerin çıktığını görebiliyoruz. Yılın başlarında  tanıtılan 1250TR-G Tourer, KTM motor bloğundan esinlenilerek üretilmişti. Çinli üretici şimdi de KTM’nin 790 Adventure motorunu ve şasisini temel alarak, MT800’ü üretmektedir. Etkileyici görünüme ve özelliklere sahip olan 1250TR-G Tourer, sadece Çin piyasasında satışa çıksa da MT800 Dünya’ya açılması planlanmaktadır. Korona virüs salgını olmasaydı, Çinli üretici, modeli çoktan açıklayıp, satışa geçecekti. Planlar bozulsa da motosikletin eksiklerini tamamlamak için ekstra süre kazanmış oldular. CF Moto MT800, 2021’in 1. Çeyreğinde piyasaya çıkacaktır.

Tasarım Konusunda Başarılı Olabilecek Mi?CF Moto MT800'ün Tasarımları Ortaya Çıktı!

Tasarım konusunda kendi fikrimi söylemek istiyorum ve gönül rahatlığıyla sınıfta kaldığını dile getirebiliyorum. İlk bakışta, Honda’nın NC ve Africa Twin serisinden esinlenildiğini anlamak oldukça basittir. KTM gibi güçlü markanın şasesini kullanıp, KTM ile yarışamayacak kadar sıradan motosiklet üretmesi üzücüdür. Tarz olarak KTM motosikletlerin hiçbiriyle yarışamayacak kadar hantal durmaktadır. Şahsi düşüncem olarak; Çinli üreticilerin en büyük başarısızlığı, imitasyon üretimlere kaçmalarıdır. CF Moto özgün tasarımlara sahip olsaydı, Dünya’da kendini kanıtlayabileceğinden emin olduğum markadır. CF moto, MT800’de başarılı olmak istiyorsa düşük fiyat, yüksek kalitede üretmelidir. Öncelik olarak Avrupa pazarında hatırı sayılır seviyelerde satış yaptığı zaman diğer bölgelerde gücü rahatlıkla eline alabilir. CF Moto, KTM markasıyla olan bağlantılarını avantaja çevirmeye başlasa da tasarım konusunda başarılı olamamaktadır. CF Moto MT800’ün Tasarımları Ortaya Çıktı! Fakat Çinli üreticiler, Japon motosikletlere benzemekten ziyade kendilerine has tasarımları oluşturmalılardır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here