CF Moto Elektrikli Scooter Zehoo’yu duyurdu!

1
1985

CF Moto Elektrikli Scooter Zehoo’yu duyurdu! CF Moto elektrikli motosiklet üretimi yarışına dahil olduğunu Zehoo adındaki scooter ile tanıttı. Çinli üretici, son zamanlarda ortaya çıkardığı modeller ve duyurularla birlikte motosiklet endüstrisinde adını duyurmaya devam etmektedir.

CF Moto Elektrikli Scooter Zehoo'yu duyurdu!

Elektrikli Motosiklet Sektörüne Doğrudan Giriş Yaptı!

0’dan 50 kilometre hıza çıkması sadece 2.9 saniye olduğu, 112 kilometre hıza kadar çıkabildiği ve 130 kilometrelik menzile sahip olduğu duyurulmuştur. CFMOTO, mevcut ve gelecek nesillerin keyif alması için yüksek teknolojiye sahip kullanıcı odaklı ürünler sunmak amacıyla Ağustos 2018’de elektrikli araç üretimi için özeli bir departman kurmuştu. 2016 yılından beri ülkemizde ve Dünyada, yaptığı işler ve ürünler ile adını duyurmaya başlamıştır.

Çinli üretici, Zehoo markası adındaki scooter ile çevreci ve gelecekteki elektrikli araç rekabetine şimdiden katılmayı amaçlamaktadır. Şu anlık konsept olarak sunulan motosiklet, gelecek yıllarda güçlendirilmiş lityum iyon piller ile 130 kilometre üzerinde menzil sağlaması planlanmaktadır. Şu anda konsept motosikletin üzerinde olan pil, otomotiv sınıfı güvenlik testlerinden başarıyla geçmiştir. CF Moto kendi geliştirdiği pil sisteminin 2500 kez şarj edilebileceğine, 8 yıl pil ömrü olduğuna ve 300.000 km dayanacağını iddia etmektedir. Başarılı üretici ayrıca -20 derece soğuk havalar ve 55 derece sıcak havalara kadar çalışacağını iddia etmektedir.  Ayrıca motosiklet, kinetik enerji sistemine sahip olacaktır. Frenleme yapıldığı zamanlarda %92’lik dönüşüm verimliliğine sahip olduğu söylenmektedir. Tasarım olarak oldukça teknolojik ve uzay filmlerinden fırlamış gibi durmaktadır. Eğer yapısı ve bagaj hacmi güzel etkili olursa rakiplerini geride bırakacaktır. Yakın gelecekte satışa çıkmasını ve şehir içi motosiklet sınıfını etkileyeceğini düşünüyorum. CF Moto Elektrikli Scooter Zehoo’yu duyurdu! Böylece elektrikli motosiklet endüstrisindeki yeteneklerini göstermeye başladı.

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here