Bu Modeller İlk Kez Frankfurt Otomobil Fuarında Görülecek

1
1983

2017 yılında üretilen otomobil modelleri

Her yıl Eylülün ikinci haftası yapılan ve dünya otomobil pazası için büyük önem taşıyan Frankfurt Otomobil Fuarı, yeni araba modellerinin görücüye çıktığı, yeni otomobil teknolojilerinin tanıtıldığı bir içeriğe sahip. Bu arada dünyada ilk otomobil fuarı 1898 yılında Fransa’da yapılmış. 

 

Frankfurt Otomobil Fuarı yeniliklerle başladı. Tam 210 markanın yeni otomobil modellerini tanıtacağı fuar, otomobil tutkunları için dünyanın en keyifli ve en özel aktivitelerinden biri olarak kabul ediliyor. Frankfurt Otomobil Fuarında ilk kez görülecek modeller listesi ya da Frankfurt Otomobil Fuarındaki yeni modeller listesi epey uzun ama bunlardan en dikkat çekeci olanlarını şöyle listeleyebiliriz…

 

 

Dacia Duster

Dacia markasının Duster modeli ülkemizde çok ilgi görüyor. Nispeten uygun fiyata SUV bir araç sahibi olmanın yolunu açan Daci Duster modeli 2017 yılında üretilen ve ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarında görücüye çıkan yenilenmiş haliyle dikkatleri üzerine çekecek. Bu yenilenen Duster’ın ikinci el Dacia Duster fiyatlarına da etki etmesi bekleniyor. 

 

Hyundai Cona

Markanın SUV kategorisinde rekabeti arttıracağı modeli Cona, gerçekten çok havalı bir tasarıma sahip. Şimdiden çok konuşulan son model Hyundai Cona’nın fiyatı da merak ediliyor. 

 

 

Mercedes Benz X-Class

Mercedes modelleri her fuarda ilgi görür. Mercedes yapar da olmaz mı diyenler, Frankfurt Otomobil Fuarında epey keyifli vakit geçerebilirler. PickUp araç sınıfında rekabeti kızıştıracak olan Mercedes Benz X-Class, ‘hem çalışkan hem havalı’ olunur diyor. 

 

 

Subaru İmpreza

Otomobil piyasası dev SUV araçlara yatırım yapmaya devam ediyor. Güçlü çekiş, arazide dayanıklılık ve konfordan çok bu araçların sportif görünümün verdiği havalı etki seviliyor. Pek çok şehir içi kullanıcısı da SUV modelleri bu nedenle tercih ediyor. Her şehirli plaza çalışanı birer offroad şampiyonu gibi gösteren SUV araç rekabertinde Subaru da çok güçlü bir rakip. 

 

Renault Twingo

2016 ve 2017 yılları otomobil piyasasında SUV rüzgarlarının estiği her kesin bir SUV araç sahibi olmak istediği dönemdi. Ancak kolayca park edilebilen, az yakan, kompakt araçların yıldızı da giderek parlıyor. Bunlara en iyi örnek de yeni Renault Twingo

 

 

Seat Arona

Yeni Seat Arona da Frankfurt Otomobil Fuarında dikkatleri üzerine çekecek araçlardan biri. Kompakt SUV sınıfında yeni bir oyuncu olan Arona modelinin fiyatı da merak ediliyor. 

 

 

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne, Alman otomobil devinin en çok tutulan modellerinden biri. Ülkemizde de en çok satan Porsche modeli Cayenne. Popüler Cayenne’nin yeni modeli ya da son model Cayenne de Frankfurt Otomobil Fuarında görücüye çıkacak. 

 

Citroen C3 Aircross

Markanın SUV araç kategorisinde oldukça dikkat çekici bir modeli olacak gibi görünen C3 Aircross, tasarımındaki sportif hatlarla da sevilecek gibi. 

 

 

Jaguar E-Pace

Jaguar, tüm dünyada özel bir kitleye hitap eder. Sıradan olma hatasına asla düşmeyen Jaguar, yeni E-Pace ile epey dikkat çekecek. Özel olmayı sevenlerin mutlaka ilgi göstereceği Jaguar E-Pace’in fiyatı da merak konusu. 

 

 

BMW X3

BMW markası, X3 modelinde SUV araç kategorisini biraz zorlayacak gibi. Gerçi bu araç için büyük bir BMW yeniliği demek yanlış olur. Marka araçta göze çarpan önemli bir yenilik sergilemiyor. Ancak adeta BMW marka alışkanlığının tüm BMW modellerinden aldığı deneyimle mükemmelleştirildiği söylenebilir. 

 

Audi A8

Dünyanın en güvenli en prestijli otomobil markalarından biri olan Audi, Frankfurt’ta yine dikkatleri üzerinde toplayacak gibi. Yeni A8 modeli, geniş, konforlu ama kompakt bir sedan arayışına cevap veriyor. Sıfır km Audi modellerini incelemek üzere arabam.com sıfır araç kategorisini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here