Antalya Baysal Otomotiv Ozan Baysal ile arabam.com’u Konuştuk! Yılların tecrübesiyle ikinci el ve sıfır araç alacaklara çok özel tavsiyeler veren Ozan Baysal, Baysal otomotiv’de arabam.com sürecini anlattı…

Antalya Baysal Otomotiv Ozan Baysal ile arabam.com’u Konuştuk!

Ozan Baysal Bey, Sizi Tanıyabilir miyiz?

35 yaşındayım. Evliyim ve 3 çocuğum var. 15 yıldır da profesyonel olarak otomotiv sektörünün içerisindeyim.
Antalya Baysal Otomotiv Ozan Baysal ile arabam.com'u Konuştuk!

Kendinizi Bir Otomotiv Tutkunu Olarak Görüyor Musunuz?

Otomotiv, benim için çocukluktan gelen bir tutkudur. Öğrencilik dönemimde spor araçlara modifiye konusuna merak sardım. Ancak zamanla sadece spor araçlara değil diğer otomobillere modifiye yapmaktan da keyif almaya başladım. Bir süre sonra da mutlaka otomotiv sektörün içerisinde olmam gerektiğini düşünerek tekstilci bir ailenin otomotivci oğlu oldum.

İlk Arabanızın Modeli ve Markası Neydi?

İlk arabam 1998 Fiat Palio’dur.
baysal

arabam.com’la Çalışma Sürecinizi Özetleyebilir Misiniz?

arabam.com ile daha geniş kitlelere ulaşma hedefiyle çalışmaya karar verdim. Üyeliği almaya karar verdiğimizde arabam.com için ayrı bir telefon aldık. Maksadımız ne kadar performans alabileceğimizi ölçmekti. Çok ilginçtir ki beklentimizin üstünde telefon trafiği ile karşılaştık. Aylık ortalama satış adetimiz 14 den 16 ya çıktı. Bu da yaklaşık iş hacmimizin %8 artması demektir. İlerisi için arabam.com dan beklentim; iş hacmimi %20 artmasıdır.

Hayalinizde Hangi Marka Model Araç Var?

Hayalimdeki araba; 1955 Ford Cabrio’dur.
Antalya Baysal Otomotiv Ozan Baysal ile arabam.com'u Konuştuk!

İkinci El Araba Almak İsteyenlere Ne Tavsiye Edersiniz?

İkinci el otomobil ilanlarına bakan ve bu konuda karar vermiş olan alıcılara tavsiyem; öncelikle güvenilir yerlerden araç almaları, ekspertiz yaptırmaları ve hasar kaydı sorgulaması yaptırmalarıdır.

Sıfır Kilometre Araba Almak İsteyenlere Neler Tavsiye Edersiniz?

Sıfır araç ilanlarına bakan yani sıfır araba alacak olan arkadaşların iki noktayı çok iyi düşünmeleri gerekir. Birincisi en az 5 yıl süreyle binecekler ise bu aracı alsınlar. İkincisi yedek parça, yakıt, bakım ücreti ve ikinci el piyasasını düşünerek almalılar.
Son olarak, arabam.com ailesinden birisi olarak; itinalı ve özverili çalışmalarından dolayı arabam.com ekibini  tebrik ediyorum.
Antalya Baysal Otomotiv Ozan Baysal ile arabam.com'u Konuştuk!

 

1 YORUM

  1. Ozan Bey Merhaba,
    Bende Antalyada otomotiv sektöründe çalışmaktayım.Firmaniz ve sektörel gelişmelerle ilgili görüşmek tanismak isterim.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here