arabam.com, Reklamlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

0
2512

Ayda 8,5 milyon kullanıcı, 30 milyon aylık site trafiği, 200 milyondan fazla sayfa görüntüleme ile Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com; 2022 ilk çeyreğinde de reklamlarına hız kesmeden devam ediyor!

“arabam.com`a girersiniz, aradığınız aracı bulur, biner gidersiniz!”

Ocak ayı itibariyle TV ve radyolarda yayınlanmaya başlayan yeni reklamı ile arabam.com, 2.el araç arayanlara hem web sitesi hem mobil uygulama üzerinden istediği zaman, istediği yerde ister galeriden ister sahibinden 2.el ilanlarına hızlı ve kolayca ulaşabileceklerinin mesajını veriyor.

İlan Ara Reklam Filmimiz

Reklam filmi ile aynı zamanda İstanbul ana arterlerinde yer alan açık hava reklam alanlarında görülmeye başlanan reklamlarla arabam.com, tüm ikinci el araç arayanlara verdiği hizmeti tanıtmaya devam ediyor.

İkinci el ilanları incele

“arabam.com`a girersiniz, arabanızı aradığınız alıcıya satar gidersiniz!”

Aracını ikinci el ilan platformuna koyarak satmak isteyenlerin 2 dakikada kolayca ve ücretsiz olarak ilan yayınlayabildiği arabam.com, ikinci versiyon reklamı ile de hem TV, radyo hem de İstanbul açık hava mecralarında yer alıyor.

İlan Ver Reklam Filmimiz

Ücretsiz 2.el araç ilanı ver

arabam.com`da ilan yayınlamak isteyen galeriler, yıllık ilan paketlerinden uygun fiyatlarla yararlanmak için arabam.com satış ekipleri ile irtibata geçerek satış işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Üstelik herkes, bireysel ve galeri satışlarında Turbo hizmetleri kullanarak ilanlarını daha görünür hale getirebiliyor.

Kurumsal üye olmak için tıklayın

İstanbul`da Nerede arabam.com Açık Hava Reklamları Var?

1Göztepe

2Çamlıca Bağlantı Yolu

3Okmeydanı

4Şirinevler

5Büyükdere Cad. Beşiktaş Yönü/ Maslak

6Çekmeköy

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here