2022 RANGE ROVER SV TANITILDI!

Dünyanın en lüks ve güçlü otomobillerini üreten firmalardan biri olan İngiliz Land Rover Şirketi, yepyeni modeli “2022 Renge Rover SV”yi tanıttı.

Renge Rover SV, otomobil üreticisi Land Rover’ın tasarım ve mühendis ekiplerini seferber ederek, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve 2021 yılının Ekim Ayında resmen tanıtımını yaptığı, yeni nesil Renge Rover’ın ilk türevi olma özelliğini taşıyor.

2022 Range Rover SV

1Yeni Nesil Range Rover’ın İlk Modeli 2022 Range Rover SV Otomobil Severlere Göz Kırptı

2021 yılının Ekim Ayında, yeni nesil Range Rover’larını tasarım detaylarını paylaşan İngiliz şirket, dış gövdede görmeye alışkın olduğumuz tasarım çizgilerinden devam ettiğini göstermişti. Ancak Elektrikli Modellerin motor gücü ve menzil kapasitesi ile de farkını ortaya koymuştu.

“Yeni nesil Range Rover, Avrupalı müşteriler için üç dizel, üç benzinli ve iki şarj edilebilir Hibrit seçeneği ile geliyor.” bilgisi geçilmişti.

Yeni Nesil Ranger Rover’ın şarj edilebilir Hibrit versiyonları için; 3,0 litre alt silindirli benzinli ünite, 38.2 kW’sa lityum iyon batarya ve 105Kw elektrik motorunu bir araya getirdiği belirtilmişti.

Yeni nesil Range Rover’ın tamamen elektrikli versiyonu da 2024 yılında aileye katılacağı de duyurulmuştu.

Bu açıklamanın ardından geçtiğimiz günlerde marka, ailenin ilk türevi olan 2022 Model Range Rover SV ile otomobil severlerin karşısına çıktı.

2022 Range Rover SV

2Yeni Nesil Range Rover SV, 1,6 milyona varan farklı renk ve donanım Seçeneği Sunuyor.

Milyon farklı renk ve donanım seçeneği ile Range Rover hayranlarının dikkatini çeken yeni model, kabin ve dış tasarımında kullanılan seramik elemanlar ile farkını ortaya koyuyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde siparişlerin alınmaya başlanacağını belirten Şirket, SUV Modelinin lüks yapısını ahşap detaylar ile zenginleştirmiş.

2022 Range Rover SV

10 hafta gibi bir sürede üretim süreci tamamlanan 2022 Yeni Nesil Range Rover SV, 525 BG üretebilecek çift turbo V8 motor, yeni nesil elektrikli SV ailesinin güçlü yanı olacak.

Yeni Nesil Elektrikli SV Ailesi Üyesi, doğa dostu Range Rover SV’nin fiyatı ile ilgili bir açıklama gelmezken, önümüzdeki sene fiyat bilgisine sahip olacağımızı belirtelim.

İkinci El SUV İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

2022 Range Rover SV

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here