Tek Tuşla Araç Rengi Değiştiren Otomobil, Yeni bir BMW teknolojisi.

BMW ARAÇ RENGİ DEĞİŞTİREN BİR TEKNOLOJİ KULLANIYOR

5- 8 Ocak 2022’de Amerika, Las Vegas’da düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) yenikliklerin sergileneceği bir etkinlik olmaya hazırlanıyor.

159 ülkeden 1900’dan fazla şirketin katılacağı fuarda BMW’de yerini alacak. Alman Otomobil Markası BMW, renk değiştirme teknolojisini tanıtmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü otomotiv firmasının üzerinde çalıştığı teknoloji, tek tuşla, dolayısıyla kolayca, otomobilin renginin değiştirilmesine sağlayacak. 

Şirket, CES 2022 etkinliğinde renk değiştirme teknolojisinin yanı sıra; iX M60 EV Otomobil Modelini ve yüksek teknolojili, araç içi sinema sistemi gibi fikir ve uygulamaları da lanse edecek.

1BMW tek tuşla aracın renginin değiştirilmesini sağlayan yeni teknolojisini CES 2022 Fuarı’nda görücüye çıkaracak.

1916 yılında kurulan Alman otomobil, motosiklet, motor ve bisiklet üreticisi BMW, yeni bir teknolojiye otomobil sektörü için imza atmaya hazırlanıyor. Amerika’nın Nevada Eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde, dünyanın teknoloji konusunda yenilikleri sergileyen önemli fuarı CES 2022 düzenlenecek. Otomobil Üreticisi BMW, araç rengini değiştirme teknolojisini tanıtacak.

2Araç Rengi Değiştiren Otomobil, BMW Technology

Aracın dış gövdesinin rengini değiştiren teknoloji geliştiren BMW, tek tuş ile kısa bir sürede bu uygulamayı gerçekleştirecek. Teknoloji ile ilgili ayrıntılar verilmese de heyecan uyandırdığı kesin.

Ayrıca Mini ve Rolls- Royce otomobil şirketlerinin sahibi olan BMW, “BMW iX M60 EV”i de fuarda tanıtacak. BMW’nin diğer bir modeli olan İX xDrive50’yi temel alarak geliştirilen Modelin; 111.5 kW’sa batarya paketi ve çift motor konfigürasyonuna sahip olması bekleniyor. Ayrıca, İX M60 Otomobil Modelinin 600 beygirin (447 kilovat) üzerinde güç üreteceği ifade ediliyor. Otomobil saatte 0’dan 100 kilometreye 4,0 saniyede çıkabiliyor.

Aracın tasarımı da çok güçlü ve keskin hatlara sahip. Lüks, gösteriş ve güçlü bir gelecek algısı çizen dış tasarım; BMW’nin imajını pekiştiriyor.  BMW İX M60 Modelinde yeni jant seçenekleri gibi güncellemelerde görmek mümkün.

5 Ocak’ta yeni araçları ve renk değiştirme teknolojileri ile şaşırtıcı etkideki uygulamalarını görücüye çıkacak olan BMW, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES 2022) merakları giderecek.

İkinci El BMW İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here