Tamamen Yeni 2021 Skoda Fabia tanıtıldı ve açıklamalara göre dikkat çekici marka bu baharda çıkacak. Skoda, yeni 2021 Fabia’nın ilk resmi teaser görüntüsünü yayınladı ve subcompact modelin dünya prömiyerini bu baharda yapacağını duyurdu.

Yeni 2021 Model Skoda Fabia Teaser’ı Yayınlandı

Skoda Fabia ilk olarak 2014 yılında üretime girdi şimdi ise 2021 Fabia üçüncü neslin yerini aldı. Bu araç 2018 Vision RS konseptiyle birlikte tasarımını etkilemesi beklenen kompakt Scala’nın altında konumlandırılacak.

Mevcut olan diğer Fabia modelleri eski PQ26 platformunu temel alıyordu. Ancak yeni 2021 Skoda Fabia halefi VW Polo ve T-Cross, Seat Ibiza ve Arona, Audi A1 ve Skoda Kamiq’in de temelini oluşturan MQB A0 mimarisine geçecek. Ayrıca yeni Fabia manuel ve yedi vitesli DSG çift debriyajlı şanzımanlar ile fabrikadan çıkacak. Bu şanzıman seçenekleri VW Group’un EVO serisinden düşük emisyonlu benzinli motor çeşitleri ile birlikte satışa sunulacak.

2021 Skoda Fabia’nın yeni MQB A0 mimarisine geçişi, onu her türlü modern teknoloji donanımı ile birleştirecek. Ayrıca yeni sürücü destek sistemleri ile de uyumlu hale gelecek. Aynı zamanda, arka koltuktaki yolcular için geliştirilmiş bacak ve tavan boşluğu da eklenerek yolcular daha rahat bir alan oluşturulmuş. Ayrıca yeni Fabia standart Skoda modellerine göre 50 litre (1,8 cu-ft) artan bir bagaj kapasitesi anlamına gelen daha büyük bir toplam alana sahip olacak.

Yeni 2021 Model Skoda Fabia Teaser'ı Yayınlandı

Skoda Fabia fotoğrafında görüldüğü kadarıyla aracı Çek üretici tarafından serinin geri kalanıyla aynı çizgiye getirmek için bir dizi f stil ayarlama yaptığı görülüyor. Araç önde geniş bir ızgara ve keskin, köşeli farlar, arkada ise tanıdık açısal ışık stili ile daha büyük olan Skoda Scala’ya benziyor.

Yenilenmiş tasarım, şu anki Skoda Fabia’nın tanınan kutulu, keskin stilini koruyor. Ancak yeni otomobilin boyutu büyümüş gibi görünüyor, bu da otomobilin sürüş açısından daha konforlu ve yolcuların oturması için daha geniş alan olduğu anlamına geliyor.

Son yapılan açıklamalara göre beş kapılı hatchback modele Fabia Combi’nin de katılacağı bildiriliyor. Ayrıca Vagon modeli, Fabia’nın toplam satışlarının yüzde 34’ünü oluşturuyordu. Bu nedenle %34 gibi iyi miktarda bir para getirisi ve yaygınlığı ile Skoda’yı temsil etmesi ile Fabia ailesinin bir üyesi olmaya devam ediyor.

İkinci El Skoda Fabia İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here