genesis gv80

2021 Genesis GV80 En İyi Güvenlik Ödülünü Kazanacak

Tiger Woods’un 2021 Genesis GV80 ‘in çarpışmaya dayanıklılık testinin sızdırılmasından sonra , Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü şimdi kendi onay mührünü ekledi. Genesis SUV, IIHS(Insurance Institute for Highway Safety) testinde bugün duyurulan En İyi Güvenlik Seçimi  ödülünü kazandı . Bu, GV80’in tüm fiziksel çarpışma testlerinin yanı sıra elektronik çarpışma önleme ve farlar için ek testlerde başarılı olduğu anlamına geliyor. Bu ünvanı almak için 90’dan otomobil içinde ilk sırada olmak şirket için gurur ve onur verici olmalı.

Güvenlik Denilince Akla Artık Genesis GV80 Mi Gelecek?

Kazaya dayanıklılık söz konusu olduğunda, Genesis Kuzey Amerika Baş Güvenlik Sorumlusu Brian Latouf kamuoyuna, “Sonunu düşünerek tasarlamalısınız. Ön yapı, alt çerçeve kızağı, temel mimari tasarım zorlukları ile başlamanız gereklidir. Sonra ardından emniyet sistemleri ve bunları mümkün kılan elektrik sistemleri gelmektedir. “ Her şeyin bir çarpışma baskısı altında uyum içinde çalışmasını sağlamak karmaşık bir süreçtir. Özellikle GV80’de olduğu gibi 10 hava yastığınız olduğunda bu biraz güven vermekte.

Genesis, IIHS ödüllerini kazanmaya açık bir şekilde istekli olsa da, IIHS’ye araba sağlayan bir şirket değil. Bu nedenle, Genesis GV80’in sonuçları hemen elde edilemedi. Bir araba özellikle iyi veya özellikle kötü bir puan alırsa, Virginia’daki IIHS merkezinde sergilenebilir. Woods’un GV80’inin kaderinin ne olacağı hala belirsiz, ancak muhtemelen Genesis, kaza müfettişleri kontrollerini yaptıktan sonra kesin sonuç verilecek.

GV80 ‘in Bazı Eksikleri De Mevcut

Bazı koşullardan 2021 Genesis GV80 ‘in şerit tutma özelliğini etkinleştirmediği anlaşılıyor. bunun sebebi kontrolü tamamen sürücünün  seçmesi gerektiği söyleniyor. Ancak otomatik acil frenleme her zaman etkin. Bu nedenle, araba yoldan ayrıldığında ve bir çarpışma yaklaştığında, bu özellik muhtemelen kargaşayı hafifletmeye yardımcı olacaktır.  GV80 ayrıca, Genesis’e göre sürüş modellerini analiz eden ve “güvenlik için durup dinlenmeniz gerektiğini algıladığında görsel ve sesli uyarılar veren” bir sürücü dikkat uyarı sistemine sahiptir.

Latouf, güvenlik mühendislerinin araba kazalarını üç bölümden oluşan bir sekans çerçevesinde ele aldıklarını söylüyor: öncesi, şimdi ve sonrası. Ve elbette, en iyi durum senaryosu o ilk aşamada kalmak ve ilk etapta bir çarpışmadan kaçınmaktır. Ancak IIHS testi, bir kaza kaçınılmaz hale gelirse, Top Safety Pick aracının olması gereken en iyi yer olabileceğini onaylıyor.

2. El Satılık Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here