2020 Skoda Octavia Hakkında

0
9561
2020 Skoda Octavia hakkında

2020 Skoda Octavia hakkında haberler yayılmaya başladı. Türkiye’de en çok sevilen sedan karoserden bir kaçı arasında bulunan Octavia’nın 2020 modeli, çok etkileyici bir teknolojiye sahip. Bu yenilenen ve ciddi şekilde etkileyici detayları olan teknolojisi ile 2020 Skoda Octavia modeli dünya genelinde daha fazla pazar payı hedefliyor. Bakalım yeni Octavia nasıl?

2020 Skoda Octavia Hakkında

Bir süredir Skoda cephesinde yenilikler sürüyordu. Tasarımda bazı değişiklikler yapıldı. Ama esas değişim aracın teknolojisinde gerçekleşti. Bu sefer teknik anlamda epeyce dikkat çekecek özelliklerle donanan Octavia’nın 2020 modeli, pek çok kişiye arabasını sattırabilir…

Skoda Superb 2020 haberine de bakın…

Volkswagen’le aynı gruptaki Skoda markası, ürün gamını artırırken sürekli ürün bazında gelişmeye de açık. Skoda 2020 yılında SUV segmentinde 3 farklı modelle pazara seslenirken sedan segmentinde de elini güçlendiriyor.

Octavia Satar…

Sıfır km Skoda Octavia satışlarına baktığımızda geçen yıl markanın en çok satan modeli olduğunu görüyoruz. 2018’de dünya genelinde 388 bin adet Skoda Octavia satılmış. Bir otomobilin çok satması demek, onun iyi pazar analizi yapması demek ama kullanıcı açısından da ikinci elde pazar değeri olan bir araba almak demek. Peki, 2020 model Skoda Octavia hakkında neler biliyoruz?

  • Yeni MQB platformunda üretiliyor.
  • Tasarım çok agresif olmuş
  • Otonom sürüşe göz kırpan çok donanımlı bir asistan kadrosu var.
  • Onu ilk kez Frankfurt Otomobil fuarında göreceğiz.

*görsel 2020 model Skoda Octavia görseli değildir. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here