2021 Skoda Enyaq Teknolojisini ve Ferah İç Mekanını Tanıttı

6
5453
Skoda Enyaq

Skoda, 1 Eylül’de yapılması planlanan modelin lansmanı öncesinde Enyaq iV elektrikli Crossover’ın iç mekan yapısı ve teknolojisi hakkında bazı veriler paylaştı.

Merkezi hava menfezlerinde geleneksel Skoda ızgarasından esinlenildi. Çok katmanlı bir gösterge panosunun hakim olduğu iç mekan, 13 inçlik geniş bir ekrana sahip olacak. Bilgi ve eğlence sisteminin yanı sıra, bu, bir dizi işlevi kontrol etmek için kullanılacak. Enyaq iV aynı zamanda bir dijital gösterge kümesi ve artırılmış gerçeklik işlevlerine sahip yenilikçi bir baş üstü gösterge ekranını da kullanıcılarıyla buluşturacak.

Skoda Enyaq Yenilenebilir Malzemelere Sahip Olacak

Orta konsolda elektrikli el freninin önünde yer alan küçük vites kumandası bulunmakta. Yanında ise birkaç depolama haznesi bulunuyor ve ön panelin altında akıllı telefonlar için kablosuz bir şarj pedine sahip. Geri dönüştürülmüş plastik şişelerden elde edilen yüzde 40’ı yün ve yüzde 60’ı ise elyaftan yapılmış koltuk kılıfları da dahil olmak üzere sürdürülebilir malzemeler sunacak. Koltuklar konyak deri rengini ise zeytin özünden alacak.

İç tasarım şefi Norbert Weber, “ Her zamanki ekipman hatları ve sayısız ek seçenek yerine, ilk kez yeni tasarım seçimlerimizi Enyaq iV’de sunuyoruz ” dedi. “Bunlar, renkleri ve malzemeleri mükemmel bir şekilde koordine eden modern yaşam ortamlarını anımsatıyor.”

Bunların yanı sıra, Volkswagen ID.4’ün Çek kuzeni , ortada oturan arka yolcu için daha fazla alana ve pil takımının üstünde düz bir zemine sahip olacak. Aynı zamanda 585 litrelik bir bagaja sahip havadar bir iç mekan vaat ediyor.

 

VW Group’un MEB platformunu temel alan Enyaq iV , beş güç seviyesi, üç pil boyutu ve arkadan veya dört tekerden çekiş ile piyasaya sürülecek. Konfigürasyonlar 146 ile 302 HP arasında değişecek.Temel model, pil tamamen şarj edilmişken 211 mil (340 km) menzil sunacak. Diğer bir versiyon ise 500 kilometreye kadar otomoni sağlayacak.

 Skoda Enyaq 1 Eylül’de Tanıtılacak

Araç hakkında bugüne kadar birçok veri paylaşan Skoda, aracın küresel lansmanını ise 1 Eylül’de gerekleştirecek. Skoda Enyaq ile ilgili en son haberler için takipte kalın.

Skoda Enyaq Hakkında Genel Bilgiler İçin Tıklayın

2. El Skoda İlanları İçin Tıklayın

6 YORUMLAR

  1. iç mekan ferhalığı benim için çok önemli iş için uzun seyahatlere çıktığım için ferah bir araç en iyisi oluyor ama ben genişliği ve ferahlığıyla bilinen peugeot 2008i tercih ettim 😀

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here