2019 Model Ford Focus

0
9478

2019 model Ford Focus merakla bekleniyor. Focus, ülkemizde çok sevilen bir model ve Focus 2019 modeli de yenilikçi teknolojisi ile heyecan uyandırıyor. Peki, 2019 Ford Focus hakkında neleri bilmek gerek ya da son model Focus hakkındaki öne çıkan bilgiler neler?

2019 Model Ford Focus

Yeni Focus hakkında çok detaylı bilgi vermek mümkün. Zira, araç için tanıtım yapıldı. Ancak basit bir kaç bilgi ile net bir tanımlama yapmak önemli. Bu amaçla yeni çıkan Focus’a bir kaç soru sorduk. 2019 model Ford Focus’un özellikleri neler, yeni Focus’un fiyatı ne, 2019 model Focus Türkiye’ye ne zaman gelecek ve daha fazlası…

2019 Model Ford Focus’un En Önemli Farkı Ne?

Selefine göre yeni Focus epey farklı. En somut farklardan biri de ağırlığının 88kg azalmış olması. Ayrıca ülkemizdeki kullanıcıyı fethedecek 1,0 litrelik EcoBoost motor var.

Yeni Focus’un Boyutları Nasıl?

Selefine oranla boyu daha uzun ve genişliği daha fazla. Bu da iç mekanda daha ferah bir oturma alanı ve daha geniş bir bagaj demek.

2019 Model Focus’ta Kokpit Nasıl?

Oldukça modern görünen kokpitte kablosuz şarj teknolojisi, 8 inç multimedya ekranı, ve tam on cihazı internete bağlayabileceğiniz bir teknoloji var.

Güvenlik Donanımı Nasıl?

Güvenlik konusunda en yeni teknolojiyi Focus için kullanan Ford, güvenlik donanımı konusunu epey önemsemiş.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here