2018’de Otomobil Dünyasında Neler Değişecek?

0
1561

Gelecek yıla otomobillerin dünyasından baktık…

Her yıl otomobil dünyasında yeni tasarımlar, yeni modeller, yeni makyajlar ya da mevcut nesilde ufak tefek değişimler mutlaka olur. Peki, 2018’de hangi modellerde neler değişecek? Söz konusu değişimlerden bazılarını paylaşıyoruz
 
 

Ford Mustang’te Ufak Tefek Değişiklikler Var!

Öncelikle Mustang, 2017 ocak ayında zaten makyajlanmıştı. Ford Mustag hayranları bu makyajdan memnun kaldı ya kalmadı, ancak marka 2018’de bazı değişiklikler yapmaya karar verdi. 2018 model Ford Mustang’de neler değişecek bilmiyoruz, marka bu konuda henüz detaylı bilgi vermedi ancak dijital ekran, motor ve yakıt tüketimi konusunda revizeler olacağı konuşuluyor.
 
 

Ford Tourneo Custom İç Mekanda Daha Konforlu Olacak

Ford markasının en popüler modellerinden biri olan Tourneo Custom, müşterilerinden gelen talepleri dinledi ve artık iç mekanda daha fazla konfor odaklı olacak. 2018 model Ford Tourneo Custom almayı düşünüyorsanız, aracın kokpit tasarımı tamamen yenilendi. Arka kısımdaki 6 koltuk katlanabiliyor, mekan koltuklarla birlikte konferans moduna sokulabiliyor. 
 
 

Ford Ecosport da Değişecek

Ford markası, SUV Fiesta, yenilenen Focus derken aslında tüm filosunu baştan aşağı revize ediyor desek yanlış olmaz. 2018 ‘de Ford Ecosport modeli de bu değişimden nasibini alıyor. Özellikle iç mekanda daha fazla konfor odaklı olacak şekilde bir dizi yenilik söz konusu.
 
 
2018 Model Honda Jazz Daha Dinamik 
2018 Jazz modeli, daha sportif bir karoserle karşımıza çıkacak. Zaten dinamik bir araç imajı olan Jazz, şimdi daha sportif, daha modern görünüyor. Ayrıca bu sefer 1,5 litrelik 130HP gücünde benzinli motor seçeneği de var. 
 
 
Hyundai i30 N
Özellikle renk seçenekleriyle fark yaratması planlanan Hyundai i30 N modeli, Golf GTİ’nin rakibi olarak tasarlandı. 6,1 saniyede 100km hıza ulaşan araç, havalı, hızlı, güçlü ve genç imajlarını tek seferde ya da ilk bakışta sunuyor. 
 
 
Hyundai Kona
2018 Hyundai Kona modeli, sportif, SUV sevenlerin ilgisini çekecek bir otomobil. Çift renkli görünümü, yüksek hatları, farklı tasarım dili ile kendine özgü araçları sevenlerin hoşuna gideceğe benziyor. Elektrikli versiyonu da olan araç, yedi ileri çift kavramalı şanzıman seçeneğine de sahip. 
 
Kia Stonic
Bu otomobil de kompakt bir SUV modeli. Ancak gerçekten son derece kendine özgü bir tasarımı var. Ayrıca aracın sahibi pek çok detaya müdehale ederek onu kişiselleştirebiliyor. Hyundai Kona ve Kia Sportage ile benzer özellikleri de dikkat çeken araç, 2018 model otomobiller içinde kendine özel bir yer bulacak gibi. 
 
 
Poersche 911 GT2 RS  Daha Hızlı Olacak
Gelmiş geçmiş en hızlı 911 modeli olarak tanıtılan 2018 model Poersche 911 GT2 RS’nin motor özellikleri çok önemli. Çift turbolu 6 silindirli boxer motor kullanılmış. 700HP güç üreten motor 2,8 saniyede 100km hıza ulaşıyor. 
 
 
Toyota C-HR HY Power Concept Modeli
Öncelikle bu bol kaslı adeta çizgi roman kahramanlarını andıran güçlü abi, ülkemizde üretiliyor. Yanık kırmızı rengi çok dikkat çekeceğe benzeyen 2018 model Toyota C-HR HY Power Concept, 20 inçlik jantlar, hybrit versiyonunun menzil gücü ve iç mekanda kullanılan desenlerle gerçekten farklı. 
 
 
 
 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here