Yeni BMW 4 Serisi Coupe , BMW Golf Cup Türkiye Elemelerinde Sergilenecek

1
1257
BMW GOLF CUP

24-27 Eylül tarihlerinde İstanbul Silivri Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilecek olan BMW Golf CUP Elemeleri’ne bu yıl 15. kez BMW Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv ev sahipliği yaptı. Yeni BMW 4 Serisi Coupe Türkiye’de ilk kez  bu turnuvada sergilenecek.

BMW Golf Cup Elemeleri, bu yıl on beşincisi düzenlenen ve aynı zamanda Türkiye’nin en tanınmış golf organizasyonlarından biridir. Borusan Otomotiv tarafından, İstanbul Golf Kulübü’nün sportif direktörlüğünde 2006 yılından bu yana düzenlenen turnuva, belli handikap puanlarına ulaşmış golfçüleri ağırlıyor. Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar kategorilerinde birinci olanlar ise 2021 Aralık ayında Dubai’ de yapılacak BMW Golf Cup Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Dünya genelinde 50 farklı ülke veya bölgede, bine yakın yerel turnuva olmak üzere 100 bin katılımcıyla, 3 gün sürecek olan Türkiye BMW Golf Cup etkinliği, pandemi nedeniyle bu yıl sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilecek.

Geleceğin Golf Yıldızları da Yarışacak.

Golfün ülkemizde tanıtılması ve yaygınlaştırılmasında yıllardır golfü destekleyen Borusan Otomotiv, bu yıl da minikler kategorisinde geleceğin golf yıldızlarını ağırlayacak. 27 Eylül Pazar günü yapılacak elemede 7-12 yaş arası yetenekli olanlar Minikler A ve Minikler B kategorisinde dereceye girebilmek için yarışacak.

Yapılacak turnuvanın sonucunda 27 Eylül Pazar günü Silivri Marmara Golf Sahası’nda tören gerçekleşecektir. Bu törende Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar kategorilerinde başarılı olan sporculara ödülleri teslim edilecek.

Yeni BMW 4 Serisi Coupe Türkiye’ de İlk Defa Sergilenecek

Merakla beklenen yeni BMW 4 Serisi Coupe, bu yılki şampiyonanın sürprizlerinden biri olacak. Yeni BMW 4 serisi Coupe , 2020 BMW Golf Kupası Elemelerinde Türkiye’de ilk kez sergilenecektir.  Yeni BMW 4 Serisi Coupe, Türkiye’de ilk olarak 430i, (258 beygir gücünde 2.0 litrelik turbo beslemeli benzinli motor) modeliyle satılacaktır.

BMW Golf Kupası, 50 farklı ülkeden 100.000 katılımcı ve yaklaşık 1.000 yerel turnuva ile dünyanın en büyük amatör golf turnuvası serisidir. Bu organizasyon, golfçü topluluğu oluşturan bir turnuva olmasının yanı sıra, dünyanın en iyi golfçülerini bir araya getiriyor. BMW, Golf Cup macerasına BMW Invitation Tournament olarak başlamış ve bu turnuvayı 1992 yılında BMW Golf Cup’a uyarlamıştır. BMW Invitation Tournament ilk olarak yalnızca Almanya’dan gerçekleşen katılımla sınırlanmışken bugün, küresel anlamda büyüklüğe ulaşmış bir amatör golf turnuvası olmuştur. Turnuva; Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar olmak üzere toplam 3 kategoriye ayrılmaktadır. Her bir kategorinin birincileri Finallere katılma şansı elde etmektedir. Bugüne kadar Portekiz, Tayland, Arjantin, Avustralya, Güney Afrika, Dubai ve Meksika’nın ev sahipliği yaptığı BMW Golf Cup 2020 Dünya Finali, Aralık 2021’de Dubai’de gerçekleştirilecek.

2.El BMW 4 Serisi İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here