Yedek Parça Fiyatları En Uygun Araba Tofaş

0
2022

Otomobiller birçoğumuzun günlük hayatta kullandığı ve ihtiyaç duyduğu ulaşım araçlarıdır. İlk otomobilini alacak olan kişilere uygun fiyatlı otomobiller önerilmektedir. Ülkemiz piyasasında en uygun fiyatlı olarak bilinen otomobil Tofaş, nam-ı diğer kuş serisidir. Tofaş, ülkemizde özellikle genç neslin sahip olduğu, kullandığı ve zevk aldığı otomobildir. Son zamanlarda otomobil fiyatlarında büyük bir yükseliş gerçekleşmiştir. Otomobil fiyatlarındaki bu yükseliş yedek parça fiyatlarının da artmasına neden olmuştur. Ancak yedek parça fiyatları en uygun araba Tofaş olmaya devam etmiştir. Yazımızın devamında Tofaş marka araçların yedek parça fiyatlarından bahsedeceğiz.

Yedek Parça Fiyatları En Uygun

Yedek Parça Fiyatları En Uygun Araba Tofaş

Tofaş markasının; Şahin, Doğan ve Kartal olmak üzere 3 farklı modeli mevcuttur. Şahin ve Doğan sedan Kartal station wagon kasa tipine sahiptir. Şahin ve Doğan birebir aynı kasaya sahiptir. Ancak tampon rengi, jant seçeneği, iç döşeme farkı, bazı modellerde motor farkı vardır. Tofaş, her ne kadar eski bir otomobil de olsa yedek parçalarını sıfır olarak herhangi bir parçacıdan satın alabiliyorsunuz. Ayrıca fiyatlar da oldukça uygundur. Yakın zamanda almış olduğum yedek parçaların fiyatları yazımın devamında yer alacak.

Yedek Parça Fiyatları En Uygun

Kapı Döşemeleri: Bir Mercedes 190 kullanıcısı olarak kapı döşemelerinin ne kadar değerli olduğunu bilirim. Öyle ki Mercedes w201 kasa koduna sahip araçların kapı döşemelerini para bile satın alamayabiliyor. Çünkü üretimi yok sıfırı mevcut değil. Çıkma kapı döşemelerine istenen fiyat da dudak uçuklatan cinsten. Bir diğer aracım olan 1993 model Doğan Sl aracıma kapı döşemesi satın almak için parçacıya gittim. 1 takım(4 parça) kapı döşemesi sıfır fiyatı sadece 150₺ idi.

Arka Stop lambaları: Tofaş Doğan marka aracın arka stoplarının fiyatı adet başı 100₺’dir. Günümüz araçlarının stop lambası fiyatları bu rakamın neredeyse 10 katına eşittir. Ancak 100 ₺’ye alınan stop lambaları yan sanayi üretimdir.

Tavan Döşemesi: Tofaş Doğan model aracın tavan döşemesi güncel fiyatı 250 ₺’dir. Satın alınıp kolayca değişimi sağlanabilir. Yeni model araçlarda da görülebilen tavan sarkması probleminin çözümü tavan döşemesinin yeniden kaplanmasıdır. Bunun maliyeti 1000₺ civarındadır. Bu rakam göz önüne alındığında 250₺ oldukça uygundur.

Marşpiyel Bakalitleri: Marşpiyel bakalitleri toplam 4 parçadan oluşmaktadır. Tane fiyatı ise 18 ₺’dir. Günümüz araçlarında marşpiyellerin fiyatı 800-1000 ₺ civarındadır.

2.El Otomobil İilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here