Volvo EX90 Elektrik Gittiğinde Evlere Güç Verebilecek

0
1651
Volvo EX90 Elektrik Gittiğinde Evlere Güç Verebilecek

Volvo EX90 elektrik gittiğinde evlere güç verebilecek. Çünkü yeni nesil elektrikli SUV model sadece yollarda iddialı değil. Aynı zamanda birçok farklı işlevsel özelliğe sahip. Öyle ki çift yönlü şarj özelliği sayesinde elektrik kesilmesi durumunda evlere güç sağlayacak. Yakında çıkacak olan model yepyeni özelliği ile ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belli ediyor. Üstelik sadece evlere değil başka elektronik cihazlara da gerektiği takdirde şarj desteği sağlama imkanı var.

Volvo EX90 Elektrik Santrali Gibi Çalışacak

Volvo EX90 Elektrik Gittiğinde Evlere Güç Verebilecek

Volvo’nun bir süre önce ortaya çıkardığı elektrikli aracı markanın gelecek vizyonunu da ortaya çıkarıyor. Tüm donanımlarıyla geleceğin sinyallerini veren araç, elektrik konusunda da vizyonuna ışık tutuyor. Elektrik santrallerine alternatif olacak şekilde çift yönlü şarj özelliğine sahip olacak. Böylece tekerlekli küçük bir santral gibi davranacak.

Çift Yönlü Şarj ile Geniş Kullanım Alanı

Volvo EX90 Elektrik Gittiğinde Evlere Güç Verebilecek

Volvo EX90 elektrik kesildiğinde evlere güç verdiği gibi başka aletlerle de uyumlu çalışacak. Bir buzdolabı, bisiklet ya da herhangi bir elektrikli araç EX90 sayesinde gerekli gücü elde edecek. Böylece Volvo yeni modeliyle geniş kullanım alanları ile hizmet verecek. Çünkü bir otomobilin ötesinde bir güç kaynağı gibi çalışacak. Volvo’nun elektrifikasyon ekosistemi başkanı Olivier Loedel, yeni özellikle ilgili açıklama yaptı. Loedel, “Volvo EX90 ile hayatınızı güçlendirebilirsiniz. Pilini, dışarıdayken elektrikli bisikletinizi doldurmaktan, hafta sonu kamp geziniz için bir açık hava pişirme cihazını bağlamaya kadar birçok şekilde kullanabilirsiniz.” dedi.

 

Son olarak Volvo EX90 ile ilgili bilinenler şimdilik sınırlı. Fiyat ve teknik detayları sonra açıklanacak olan model ile şarj ağı da büyüyecek. İsveçli otomobil devi XC40 Recharge ve C40 Recharge ile de elektrikli araçlarının sayısını artıracak. Çift yönlü şarj desteğinin de giderek daha yaygın hale gelmesi beklentiler arasında.

İkinci El Volvo XC90 Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here