Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 3 Ocak’ta yeni elektrikli aracını tanıtacak. Şirket, elektrifikasyon çalışmaları için modellerinde değişikliğe gidiyor. Buna göre VW, mevcut araçlarını elektriklendirmek yerine yeni elektrikli modeller üretiyor. Bu bağlamda yapılan açıklamalara göre ise şirketin yeni elektrikli aracı 3 Ocak tarihinde karşımıza çıkacak. Bu açıklamalara göre şirket, 3 Ocak’ta gerçekleştirilecek CES fuarında yeni elektrikli modelini tanıtacak. Fakat bu model kamuflajlı olarak karşımıza çıkacak. Bunun ardından 5 Ocak’ta ise şirketin elektrifikasyon sürecine dair yeni açıklamalar yapılacak. Şimdi ise lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz diğer detaylara göz atalım.

Volkswagen Yeni Elektrikli Aracı ID. Aero Olabilir

Volkswagen yeni elektrikli aracı için 3 Ocak’ta tanıtım yapacak. Fakat model ile ilgili hiçbir bilgi henüz verilmedi. Bu konuda ise tabi ki tahminler mevcut. Bunlardan en güçlüsü ise tanıtılacak modelin VW ID. Aero modeli olabileceği yönünde. Aslında Alman şirket, bu modelin konseptini Haziran ayında tanıtmıştı. Fakat 3 Ocak tarihinde modelin seri üretim halinin kamuflajlı olarak görücüye çıkartılabileceği söyleniyor. Aslında tüm bu belirsizliklere rağmen geçtiğimiz günlerde şirketin ID. 7 adını verdiği bir sedan modeli de görüntülenmişti. Belki de 3 Ocak tarihinde karşımıza çıkacak model bu da olabilir. Fakat tabi ki de şu anda beklemekten başka çaremiz bulunmuyor.

Volkswagen Yeni Elektrikli Aracı - ID. Aero

Her ne kadar beklemekten başka çaremiz olmasa da iddialara kulak verebiliriz. Buna göre iddialardan birisi olan ID. Aero modeli için tanıtımdan önce ufak çaplı bir hatırlatma yapmamız hepimiz için faydalı olabilir. Model, MEB platformunda üretilen bir elektrikli araç olarak karşımıza çıkmıştı. Modelin diğer dikkat çekici özellikleri ise sahip olduğu 77 kWh’lik lityum iyon bataryası ve 620 kilometrelik menzili idi. Ayrıca model, 0.23’lük sürtünme katsayısı ile de oldukça dikkat çekmeyi başarmıştı.

Satılık Tüm Volkswagen Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here