Volkswagen Jetta GLI 2023: Daha Yeni, Güçlü ve Teknolojik

0
5194
Volkswagen Jetta GLİ 2023

Volkswagen Jetta GLI 2023, tüm zamanların en iyi Jetta’sı olmaya geliyor. Yeni Jetta hem daha sportif hem de daha dinamik. Ayrıca sofistike tarzıyla da oldukça etkileyici. Üretimi Meksika’da tamamlanan yeni model üst düzey teknoloji ve güvenlik sitemleriyle donanmış halde.

Volkswagen Jetta GLI 2023 ile Dinamik Sürüş

GLI, 4 silindire sahip 2.0 litrelik turboşarjlı bir motora sahip. 231 hp güç ve 350 Nm tork ile yolda oldukça iddialı olacağa benziyor. 7 vitesli şanzımanı ile yeni Jetta 0’dan 100 km/s’ye 6,7 saniyede, 249 km/s azami hızla ulaşıyor. Üstelik yeni Jetta GLI, segment ortalamasının  üzerinde bir yol tutuşuna da sahip. GLI, ön tekerlekler arasında optimum tork dengesini koruyarak virajda yüksek çekiş kapasitesine ulaşıyor. Bu yeni özelliği sayesinde viraj alma hızı ve sportif sürüş keyfi artmış oluyor. Ayrıca sürücü için eko, konfor, spor ve bireysel sürüş modlarını da içeriyor. Bu sayede hızlanma ve vites değiştirme hızı kişiye özel hale geliyor.

Yenilenen Dış Tasarım

Volkswagen Jetta GLI 2023, kırmızı renk, arkadan görünüm

Volkswagen Jetta GLI 2023 tamamen yeni ön ve arka tamponlara sahip. Ön kısmındaki tam LED farları, yeniden tasarlanmış ızgarasıyla karakteristik vurgular yapıyor. Böylece Volkswagen spor otomobil serisi tasarım özelliklerini de yansıtmış oluyor. Jetta’nın yan profili cesur çizgilere sahip. Genel olarak sportif bir havası olan tasarım, oval uçlarla kaplanmış yeni egzoz sistemiyle de yeni nesil olduğunu kanıtlıyor.

Sportif İç Mekanıyla Volkswagen Jetta GLI 2023

Volkswagen Jetta GLI 2023, iç mekan

Tamamen sürücü odaklı bir ortama sahip iç mekanda yumuşak dokunuşlar görmek mümkün. Kırmızı çizgilerle dolu iç mekan, ortam aydınlatmasında da kırmızı renginden vazgeçmiyor. Tamamen deri kaplamalı direksiyon simidine ek olarak birçok dokunmatik özelliğini de barındırıyor. Multimedya merkezi ve gösterge paneli arasında teknoloji olarak da bir uyum söz konusu. GLI ayrıca otomatik farlar, buzu çözülen yan aynalar, fotokromik dikiz aynası, yağmur sensörü, indüksiyonlu akıllı telefon şarj cihazı, USB-C bağlantı noktasına da sahip. Üstelik , otomatik dijital klima ve anahtarsız erişim gibi konforları da yeni Jetta ile yakalamak mümkün. Tüm bu özelliklere sahip olan yeni Jetta, şimdiye kadarki en iyi Jetta diyebiliriz.

Sıfır KM Volkswagen Modelleri

2. El Volkswagen Jetta Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here