Super Soco TC Max | 2 TL ile 100 KM

0
3697
Super Soco TC Max

Super Soco TC Max, elektrikli bir motosiklet olduğu için üzerinde egzoz çıkışı, vites çıkışı ve diğer klasik motosikletlerdeki gibi standart sistemler yer almıyor. Gazı açtığınız andan itibaren bir elektrikli bisiklet gibi sessiz sedasız yolculuklar yapmanız mümkün. Ayrıca Super Soco TC Max’in elektrikli bir motosiklet olması da sizi yağ filtresi, yağ değişimi, hava filtresi, buji değişimi veya ortaya çıkabilecek debriyaj arızaları gibi sorunlar sonrası oluşabilecek masraflardan kurtarıyor! Yani kendisi şehir içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz, cep dostu, pratik ve elektrikli bir motosiklet. Kısa menzilli olmasına rağmen 100 km’ye yakın yol yapabiliyorsunuz. Detaylar için “Super Soco TC Max” yazımızı okumaya devam edin.

Tasarım ve Genel Bakış

Cafe Racer’ın kendine has klasik özelliklerini yansıtarak son teknoloji özellikleriyle birleştirilen Super Soco TC Max gerçekten şık bir tasarıma sahip. Tasarımın ardından motosiklete geçmeden önce dikkatimizi çeken güzel bir detay, anahtarı oluyor. Açma düğmesine bastığınız anda uzaktan kumanda edilen otomobiller gibi fiziksel temasa gerek kalmadan motosikletiniz açılıyor. Yani dijital kumanda ile kontrol tamamen sizde! Daha sonra gidonun hemen alt kısmında yer alan power tuşuna basılı tutarak motosikleti çalıştırabiliyorsunuz. Super Soco TC Max, açılma esnasında güzel bir ses eşliğinde göstergeleriyle sizi selamlıyor. Yuvarlak bir ekran üzerinde hem manuel hem de dijital veriler yer alıyor. Dijital kısımda şarj yüzdesi, gidilen toplam kilometre gibi veriler yer alırken, manuel kısımda anlık hızınızı görebiliyorsunuz.  Kapatma düğmesine bastığınız anda ise motosiklet kapanıyor ve dışarıdan gelebilecek herhangi bir tehlikeye karşı alarm moduna geçiyor. Bu mod ile beraber alarm çalıştığı anda sadece ses çıkarmakla kalmıyor, motosikletin lastikleri de kitleniyor. Böylece motosiklet hareket edemez hale geliyor.

Teknik Özellikler

Yüksüz ağırlığı 79 kg civarında olan Super Soco TC Max 3900W maksimum güce sahip. Maksimum tork kapasitesi ise 11 Nm diyebiliriz. Ayrıca akıllı kontrol sistemine sahip.

Batarya ve Sigorta

Lityum iyon tipi bataryaya sahip olan motosikletin batarya menzili 92 km. Gövdenin sol kısmında yer alan kilit kısmını anahtarı sağa doğru çevrildiğinde geleneksel depo denilen kısım, sola doğru çevrildiğinde ise sele altı açılıyor. 23-24 kg civarı olan batarya geleneksel depo dediğimiz alanda konumlandırılmış. Ayrıca bu kısımda cihazın şarj aletlerini de taşıyabiliyorsunuz. Eldiven, kilit gibi küçük eşyalarınızı da burada taşıyabilirsiniz. Batarya yaklaşık 8 saat gibi bir sürede tamamen şarj olabiliyor. Batarya sisteminde uçak teknolojisi kullanılmış. Herhangi bir kaza anında içindeki bataryanın akarak alev almasını önleyecek bir yalıtımla kaplanmış. Bu önemli detay sayesinde bataryanın gerçekten dayanıklı ve işlevsel olduğunu söyleyebiliriz. Sele kısmında baktığımızda ise bir sigortanın yer aldığını görüyoruz. Batarya kısmını açmadan önce buradan sigortayı kapatmamız gerekiyor. Bu şekilde daha güvenli bir yol izlemiş oluyorsunuz.

Farlar

Ön ve arka kısımda da LED aydınlatma teknolojisine sahip olan farlarıyla oldukça başarılı bir aydınlık sağlıyor. Şık tasarımıyla da oldukça dikkat çekici. Yan kısımlarda yer alan sinyaller de gitmek istediğiniz yeri oldukça iyi belli ediyor.

Sürüş Hissiyatı

Super Soco TC Max elektrikli bir motosiklet olduğu için daha sessiz ve titreşimsiz bir sürüş konforu sağlıyor. Ön kısımlarda yer alan ön maşası da oldukça iyi iş görüyor. Çukurlarda veya bozuk yollarda motosikletin sarsılmasının önüne geçiyor. Bu özellikler sayesinde oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi gerçekleştirebiliyorsunuz!

Frenler

Motosiklette ön arka disk fren yer alıyor ve bunlar kombine bir şekilde çalışıyor. Duruş hissiyatı oldukça iyi olduğu için size güven veren bir fren sistemine sahip diyebiliriz.

Super Soco TC Max Elektrikli Motosiklet

Motor

Super Soco TC Max’ın motoru selenin hemen alt kısmında yer alıyor. Bu da ağırlığın ortada yer almasını sağlıyor ve daha orantılı bir yük dağılımı gerçekleşiyor. Diğer elektrikli motosikletlerin genelinde motor arka teker kısmında yer alıyor. Buda arka kısma daha fazla yük bindirerek ön kısmın stabilitesini bozuyor. Ancak Super Soco TC Max motorun konumu dolayısıyla bu konuda oldukça dengeli.

Menzil

Son olarak elektrikli bir motosiklet olan Super Soco TC Max için, diğer motosikletlerde olduğu gibi yakıt tüketiminden bahsetmek mümkün olmuyor. Elektrikli şarj sonucu 2 TL ile yaklaşık 100 km gidebilmek mümkün! Dilediğiniz yere sessiz sedasız, konforlu ve uyguna gitmek istiyorsanız, Super Soco TC Max tam size göre!

Ayrıca incelemeniz için arabam.com’da yer alan tüm motosiklet ilanlarını aşağıya ekledik!

2. El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here