Smart Mini Arabalardan SUV Araçlara Geçmeye Hazır!

0
1192

Smart Mini Arabalardan SUV Araçlara Geçmeye Hazır! Otomobil markası otomobil endüstrisindeki yerleşik imajını bir kenara bırakmaya hazır. Smart bilindiği gibi mini segmentte araç sunan bir marka olarak artık  segmentin dışına çıkıyor. Ayrıca SUV gibi büyük ve arazi araçları üreten bir sektöre giriyor.

Smart Mini Arabalardan SUV Araçlara Geçiyor

Marka mini ve yuvarlak halinden ve komik görünümlü araçlar üreten bir minicar yapımcısından daha fazlası olmak için adımlarını attı. Smart, bir sonraki yeni modelinden başlayarak, lüks bir değişim gerçekleştiriyor. Diğer yandan da Mercedes A-Class ve GLA satışlarına müdahale etmemeye çalışacak. Satış Başkan Yardımcısı Daniel Lescow’a göre, Smart ilk SUV’sini tanıtmaya hazır.

Autonews Europe, yönetici Automobilwoche ile konuştu. Açıklamalara göre bu aracın Geely markası altında birkaç otomobili de destekleyecek. Ve ayrıca Geely’nin Sürdürülebilir Deneyim Mimarisi üzerine inşa edileceğini belirtti. Lescow, bu platformun aynı zamanda bir SUV olmasının muhtemel olacağını söyledi. Ayrıca platformun en az bir tane daha Smart modeli için de kullanılacağını belirtti.

Smart Mini Arabalardan SUV Araçlara Geçmeye Hazır!

Şirket yetkilisi, “Araç uzunluğu artık bizim için belirleyici bir faktör değil” dedi. Ek olarak “Smart için gereksinimleri yeniden tanımladık.” dedi. Ve ayrıca “Üretimlerimizin daha fazla prim yapmasını istiyoruz ve o kadar da eğlenceli görünmüyoruz.” açıklamalarını ekledi.

Üretimi yaklaşan otomobiller kablosuz güncellemeler içerecek. Ayrıca otomobiller kısmen otomatikleştirilmiş sürüş sistemleri içeren yeni bağlantı standartları da sergileyecek. Smart yakın zamanda Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa çıkmayacak. Bunun yerine mevcut ortaklarıyla Avrupa pazarında ve Çin’de dijital satış modeli geliştirmeye odaklanacak.

Smart Mini Arabalardan SUV Araçlara Geçmeye Hazır!

Lescow bir Linkedin gönderisinde, “Potansiyel araba, sadece Avrupa’da değil, Çin’de de çok büyük bir çıkış yapacak. SUV’ler, Çin’deki tüm binek araçların arasında en popüler hale geliyor. Ancak endişelenmeyin, yeni SUV’umuz sadece Çin için olmayacak. Onu Avrupa pazarlarına da getireceğiz.” diye yazdı.

Şirket yetkilileri, “Yeni SUV’umuzun kendisini hızla segmentte bir lider haline getireceğine inancımız sonsuz” dedi. Ayrıca, kentsel, elektrikli bir yaşam tarzının anlamında ve görünümünde bir dönüşüme öncülük edeceğine inanıyoruz.” açıklamalarını ekledi.

İkinci El Smart İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here