Şarj Edilebilir Hibrit Renegade Türkiye’ye Geldi!

0
1369
Jeep Renegade

Şarj Edilebilir Hibrit Jeep Renegade Türkiye’ye Geldi!

Jeep Renegade’in şarj hedilebilir hibrit versiyonu sonunda ülkemize giriş yaptı. Jeep markasının küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olan Renegade’in PHEV versiyonu,S-Limited donanım seviyesi ve 705.000 TL’lik anahtar teslim fiyatı ile satışa sunuluyor.  Hibrit Jeep Renegade Türkiye’de satışa sunuldu.

Bu küçük SUV segmentinde ki modelin 1.3 litrelik elektrikli ve turbo benzinli motoru 240 bg güç üretebilmesi ile onu özel kılıyor. Renegade 4xe’nin hem ön hem de arka aksında  iki adet elektrikli motoru kullanılmış. Aynı zamanda 11.4 kWh’lik bataryası sayesinde de tamamen elektrikli sürüş olanağı sunabiliyor. Model, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneğini standart olarak sunuyor. 250 Nm tork üretebilen sistemi, Renegade 4xe’ye, 0-100 km/sa hıza ulaşmasını 7.1 saniyede gerçekleştiriyor.

2 Saatten Kısa Şarj Süresi!

hibrit

Renegade 4xe, toplamda sadece 50 kilometrelik elektrikli sürüş imkanı sunuyor olsa da beraberinde easyWallbox opsiyonu ile geliyor. Bu sayede modelin şarj süresi 2 saatten kısa bir zamanda gerçekleşecek. Elektrikli motorun kendisiyle birlikte getirdiği yakıt verimliliğinden de bahsetmeden geçmek elbette ki olmaz. Resmi verilerden anladığımıza göre model, 100 kilometrede sadece 2.1 litrelik yakıt tüketimi gerçekleştiriyor.

Renegade 4xe, sınıfının en iyi off-road kabiliyetine sahip. Aynı zamanda şehir içi kullanımda 50 kilometreyi aşabilen elektrikli sürüş menzili ile ve 2 saatten az sürede şarj olabilmesi ile de gereksinimlerini karşılıyor.

 

Sıfır km Jeep Renegade fiyat teklifi ve özellikleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here