2022 Eylül ayı Renault sıfır araç kampanyaları belli oldu. Sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar için bir dizi fırsat da Renault tarafından açıklandı. Yaz ayının bitmesiyle beraber sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar, sıfır araç kampanyaları için araştırmalara başladı. Renault da ÖTV muafiyetli fiyatlar, düşük faizli kredi oranları ve ertelemeli ödeme planları ile kullanıcıları sevindiren kampanyalarını açıkladı. Kullanıcılar tüm kampanyalara ise internet sitesi üzerinden başvuru yapıp detaylı bilgi alabilecekler. 2022 Eylül ayı için geçerli tüm Renault kampanyalarını siz değerli okuyucularımız için derledik.

Renault Sıfır Araç Kampanyaları

1. Renault Clio

2022 Eylül ayı için Renault sıfır araç kampanyaları arasından ilki Clio modeli için geldi. 2022 model Renault Clio Joy 1.0 SCe 65 bg sahibi olmak isteyen kullanıcılara şirket tarafından büyük bir kampanya duyuruldu. Kullanıcılar, Renault Finans’tan kredi kullanmak koşuluyla araç bedelinin yarısını şimdi yarısını ise 2023’de ödeyebilecekler.

Satılık Tüm Renault Clio Modellerini İnceleyin⇒

2. Renault Taliant

Renault sıfır araç kampanyaları arasından bir diğeri ise Ranault Taliant için geldi. 2022 Model Renault Taliant, ÖTV muafiyetli satış fiyatlarına sahip. Modelin ÖTV muafiyetli satış fiyatı ise 235.600 TL‘den başlıyor. Kampanyanın stoklarla sınırlı ve 30.09.2022 tarihine kadar geçerli olduğunu da belirtmekte fayda var. Ayrıca kampanyaya katılım için özel koşullarda mevcut durumda.

Satılık Tüm Taliant Modellerini İnceleyin⇒

3. Renault Ticari Araçlar

Renault sıfır araç kampanyaları arasından belki de en büyüğü Renault ticari araçlar için açıklandı. Kampanya kapsamındaki Renault ticari araçlarda, 70.000 TL ve 12 aya kadar %0.99 faizli kredi fırsatı mevcut. Kampanyaya dahil ticari araçlar ise şu şekilde; 2021 ve 2022 model Yeni Express Van, Yeni Express Combi, Trafic Multix, Trafic Combi, Trafic Panelvan, Master Panelvan ve Master Kamyonet.

Satılık Tüm Renault Ticari Modellerini İnceleyin⇒

4. Renault Binek Araçlar

Bir diğer sıfır araç kampanyası ise Renault binek araçlar için açıklandı. Kullanıcılara 30.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı fırsatı sunuluyor. Fakat bu kampanya için Renault Finans’tan kredi kullanma zorunluluğu bulunuyor. Kampanya ise sınırlı modelde geçerli. Kampanyanın geçerli olduğu modeller; 2021 ve 2022 model Clio, Megane Sedan, Yeni Taliant, Captur, ZOE, Kadjar, Koleos ve Talisman.

Satılık Tüm Renault Binek Araç Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here