2022 Eylül ayı sıfır araç kampanyaları kapsamında bir dizi kampanya da Ford tarafından açıklandı. Sıfır araç satışlarında oluşan belirsizliğin ardından kullanıcılar sıfır araç sahibi olmak için araştırmalara başladı. Bu kapsamda Ford da düşük faizli kredilerden takas kampanyalarına kadar bir çok fırsatı açıkladı. Kullanıcılar internet sitesi üzerinden bu kampanyalara başvuru yapabilecekler. Ford’un Eylül ayı sıfır araç kampanyaları hakkında her şeyi siz değerli okuyucularımız için derledik.

Ford Sıfır Araç Kampanyaları

1. Binek Araçlar

2022 Eylül ayı Ford sıfır araç kampanyaları kapsamında ilk fırsat Ford binek otomobiller için geldi. Bu kampanya ile belirli modellerde 100.000 TL, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile kredi sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamındaki modeller ise; Yeni Ford Fiesta, Yeni Ford Focus, Ford Kuga, Ford EcoSport ve Ford Puma olarak açıklandı.

Satılık Tüm Ford Binek Otomobil İlanlarını İnceleyin⇒

2. Takas Kampanyası

Eylül ayı Ford sıfır araç kampanyaları arasından ikincisi ise avantajlı takas kampanyası. Kampanya kapsamında eski Ford aracını getiren kullanıcılar, binek modellerde %4, Ford Transit ve Custom’da %4, Courier ve Connect modellerinde ise %2 indirim fırsatı kazanabiliyorlar. Fakat Ford Ranger modelinin kampanya kapsamında olmadığını da belirtelim.

3. Ticari Araçlar

Bir diğer Ford sıfır araç kampanyası ise ticari araçlar için. Kampanya kapsamında, seçili modellerde geçerli 100.000 TL, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile kredi imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamına giren modeller; Tourneo Courier, Transit Courier, Tourneo Connect, Transit Connect, Tourneo Custom, Transit Custom, Transit Van, Transit Minibüs, Transit Kamyonet. Ayrıca kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar geçerli olduğunu da belirtelim.

Satılık Tüm Ford Ticari Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here