2022 Eylül ayı MG sıfır araç kampanyası hakkında detaylar belli oldu. Sıfır araç almak isteyenlere bir müjde de MG’den geldi. Yaz ayının bitimiyle beraber MG kampanyaları açıklandı. Şirket, Eylül ayına özel düşük faizli araç kredilerini veya takas kampanyalarını kullanıcılara sundu. Hem elektrikli araçlar, hem de geleneksel motorlu MG araçlar için Eylül ayında büyük fırsatlar açıklandı. Peki nedir bu fırsatlar? 2022 Eylül ayı MG sıfır araç kampanyalarını siz değerli okuyucularımız için derledik.

MG Sıfır Araç Kampanyaları

  • 2022 Eylül ayı MG sıfır araç kampanyaları kapsamında ilk haber E-HS PHEV modelinden geldi. Model, benzinli ve elektrikli çift adet motora sahip. Ayrıca hem şebekeden hem de sürüş esnasında şarj edilebilme özelliği ile hiç benzin harcamadan sürüş fırsatı sunuyor. Şirket, bu modele sahip olmak isteyenlere özel 400 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faiz oranında kredi fırsatı sunuyor.

MG Sıfır araç kampanyaları - E-HS PHEV

  • İkinci MG kampanyası ise ZS modeli için bulunuyor. Öncelikle ZS modelinin bagajında katlanabilir bir e-bisiklet bulunduğunu hatırlatalım. Bu modele sahip olmak isteyen kullanıcılara ise şirket tarafından 200 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi veya 25 bin TL takas desteği fırsatı sunuluyor.

MG Sıfır araç kampanyaları - MG ZS

 

Satılık Tüm MG Modellerini İnceleyin

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here