Renault EWAYS: Sıfır Karbon Hareketliliğine Giriş Rotası

1
1465
renault-eways
renault-eways

Renault EWAYS büyük bir dönüşümün rotasını çiziyor. Renault eWays, bugünün ve yarının elektrikli mobilitesine adanmış eşi görülmemiş bir etkinlik. Groupe Renault Avrupa’da 2050 yılına kadar karbon nötrlüğünü taahhüt ediyor ve iki yeni elektrikli aracını tanıtıyor.

Renault Megane eVision: Yeni nesil elektrikli araçlar için dinamik bir kompakt hatchback

Dacia Spring Electric: Avrupa’nın en uygun fiyatlı elektrikli otomobili ile yeni Dacia devrimi

Renault EWAYS Öncesinde 10 Yıllık Elektriğe Geçiş Mazisi

renaut-eways-elektrik
renaut-eways-elektrik

On yıl önce Renault, şu an yollardaki ilk ZOE’yi piyasaya sürdü. Bugün 350.000 Renault elektrikli araç 8 farklı modelle dünyayı dolaşıyor! Elektrikli ürün yelpazesine ek olarak Grup, Clio, Captur, Yeni Mégane ve Yeni Mégane Estate’te E-TECH Hybrid ve Plug-in Hybrid teknolojisine sahip tam bir hibrit ve plug-in hibrit versiyon yelpazesi sunuyor ve şimdi Yeni Renault Arkana geldi.

Bugün şirket daha da ileri giderek Avrupa’da 2050’ye kadar sıfır CO2 etkisi elde etme taahhüdünde bulunuyor. 2030 yılına kadar CO2 emisyonlarını 2010 yılına göre % 50 azaltmayı hedefliyor. 2022’ye kadar, pazarlanan tüm yeni modellerin elektrikli veya elektrikli versiyonları olacak, bu pazarda, 5 yıl içinde, elektrikli veya hibrit satılan araçların % 50’sini görecek. 15 – 27 Ekim tarihleri ​​arasında Renault eWays vesilesiyle, Grup yeni ürünleri ve teknolojileri ve dijital platformda sunulan yuvarlak masa toplantıları ve açılış konuşmaları aracılığıyla sıfır emisyonlu mobiliteye geçiş vizyonunu paylaşıyor. Kendini sürdürülebilir mobilite ve ekosisteminde önemli bir oyuncu olarak konumlandıran Groupe Renault adına bugün ve gelecek yıllar için yeni bir kilometre taşı.

Renault Megane eVision:  Yeni Bir Elektrikli Kompakt Hatchback

renault-megane-evision
renault-megane-evision

Renault, Mégane eVision gösteri otomobilini tanıtıyor ve coupe ve SUV kodlarını birleştirerek kompakt hatchback modelini yeniden icat ediyor. % 100 elektrikli, yenilikçi bir stile sahip bu gösteri arabası, elektriğe adanmış yepyeni CMF-EV platformundan yararlanıyor. Yeni çizgiler ve yeni oranlar önermek için segmentin geleneksel boyutlarından ve kodlarından uzaklaşmasına izin veren bir varlık diyebiliriz. Sonuç ise, harika dış boyutlara ve rekor yaşanabilirliğe sahip bir hatchback.

Neredeyse 10 yıl önce, Renault elektriğe geçmeye başlamıştı. Bu uzmanlık artık, Megane eVision’ın sembolü olduğu tamamen yeni nesil elektrikli modelleri piyasaya sürmelerini sağlıyor. Böylece lansmanından 25 yıl sonra, Megane için yeni bir sayfa açılıyor.

Dacia’dan Yeni Bir Devrim: Dacia Spring Electric

dacia-spring-electric-2021
dacia-spring-electric-2021

Dacia, 2021’den beri pazarlanan küçük ve popüler şehir otomobili Dacia Spring Electric’i sunuyor. Logan ve Duster’dan sonra Dacia Spring, elektrik enerjisini herkes için erişilebilir hale getirerek pazarda devrim yapmak üzere. İster bireysel, ister paylaşımlı veya profesyonel hareketlilik olsun, Spring basit, güvenilir ve erişilebilir bir çözüm sunmakta. Çekici SUV görünümü ile, 4 gerçek koltuk, rekor bir yaşanabilirlik, basit ve güvenilir bir elektrikli güç aktarım mekanizması ve güven verici bir menzil ile donatılmıştır. Hafif ve kompakt olan Spring Electric, karma WLTP döngüsünde 225 km ve WLTP şehrinde 295 km giderek hem şehir dışı hem de şehir içi kullanım için çok yönlülüğü garanti ediyor

Renault EWAYS: E-TECH Yelpazesi İçin Üç Yeni Hibrit Model

Renault_E-TECH_
Renault_E-TECH_

Renault, bu yeni teknolojiyle donatılmış üç yeni aracın gelişiyle hibrit yelpazesini genişletiyor. Yeni Arkana E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Hybrid ve Yeni Mégane hatchback E-TECH Plug-In Hybrid, 2021’in ilk yarısında Avrupa’da piyasaya sürülecek. 10 yılı aşkın süredir elektrikli aracın öncüsü ve lideri olan Renault, Formula 1’deki tecrübesiyle, otomotiv pazarının merkezinde daha geniş bir araç yelpazesinde dinamik ve verimli hibrit güç aktarma organları sunmasını sağlayan uzmanlığı elde etti.

Yeni Arkana ve Captur’da 12V mikro hibridizasyonun sunulması, erişilebilir kalarak tüm ihtiyaçları karşılamak için olası tüm elektrifikasyon seviyelerini sunarak güç aktarma organları yelpazesini tamamlıyor.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here