Qualcomm ve Renault İşbirliğini Genişletiyor!

0
656
Qualcomm ve Renault İşbirliğini Genişletiyor!

Qualcomm ve Renault işbirliğini genişletiyor. Qualcomm Technologies, Inc. ve Renault Group şirketlerin otomotiv deneyimlerini dijital olarak dönüştürmek çalışıyorlar. Bu kapsamda yeni işbirlikleri yapma niyetinde. Böylece Renault Group,esnek araç mimarilerine odaklanacak. Bu nedenle yeni nesil bir mimari oluşturmak ve Snapdragon Digital Chassis‘den yararlanmak için Qualcomm ile çalışacak.

Otomotiv sektörü her geçen gün gelişiyor. Teknolojinin payı da artıyor. Bu noktada üreticiler de yüksek performanslı çip üzerinde sistem işlemcileri için çalışıyorlar. Aynı zamanda yazılım tanımlı platformlar, akıllı ve uydu sensörleri üzerine kurulu yeni otomobil mimarileri geliştiriyor.

Qualcomm ve Renault İşbirliği Hakkında Açıklama

Qualcomm ve Renault İşbirliğini Genişletiyor!

Renault Group, ittifak küresel yazılım fabrikası Başkan Yardımcısı Thierry Cammal, konu ile ilgili açıklama yaptı. Cammal, “Qualcomm Technologies gibi endüstri lideri teknoloji şirketleriyle yakın çalışmak, hızla gelişen trendlere ve gelişmiş özelliklere yönelik ihtiyaçlara ayak uydurmak için inovasyon hızını artırmamızı sağlıyor. Lider bir otomobil üreticisi olarak konumumuzu korurken, vizyona ve inovasyona bakıyoruz.” dedi.

Yeni Nesil Kokpitler İçin Çalışmalar Sürüyor

Qualcomm ve Renault İşbirliğini Genişletiyor!

Renault e Qualcomm ortaklığı ile Snapdragon Digital Chassis üretimde yer alacak. Bu özel hizmet, şirketlerin 3. Nesil Snapdragon Kokpit Platformları için oldukça önemli. Ayrıca yeni Megane E-Tech Elektrikli araç içi deneyimleri anlamında da gerekli. Böylelikle Snapdragon Kokpit Platformları ile otomobil üreticilerine gelişmiş ekranlar, ses, bilgi işlem ve bağlantı kullanma yetkisi verilecek. Bu sayede bilgi-eğlence de yeni bir boyuta geçecek.

Sıfır KM Renault Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here