006Otomobilinizin performans ve dayanıklılığını uzun süre sürdürebilmesi için periyodik bakım zamanına mutlaka dikkat etmelisiniz. Şimdi arabam garaj fırsatları ile aracınızın periyodik bakımını yapmak çok avantajlı! arabam garaj kullanıcılarına özel, Intercity Destek periyodik bakım hizmetlerinde %10 indirim sizi bekliyor. Tüm Intercity Destek ve anlaşmalı servislerde geçerli bu kampanya 30 Kasım tarihine kadar arabam garaj’da! Siz de kampanyadan faydalanmak için aracınızı hemen arabam garaj’a ekleyin ve dilediğiniz periyodik bakım hizmetini indirimli fiyatlarla hemen satın alın!

İndirimleri Keşfet

arabam garaj ile Periyodik Bakım Zamanı Geldi

Güvenli sürüş ve uzun ömürlü kullanım için hayati önem taşıyan araç periyodik bakamları, otomobiliniz için yapılması gereken en önemli işlemlerin başında geliyor. Sürücülerin ihtiyaç duyduğu hizmeti avantajlı fiyatlarla buluşturan arabam garaj, periyodik bakımı gelmiş veya yaklaşmakta olan araçlar için özel fırsatlar sunuyor. Intercity bünyesinde yıllardır hizmet veren Intercity Destek, sahip olduğu profesyonel servis ve operasyon ağını arabam garaj kullanıcılarının hizmetine sunuyor. arabam garaj’a özel, Intercity Destek periyodik bakım servislerinde avantaj dolu fırsatları hemen yakalayın.

Periyodik Bakım Hizmetleri

Servis ve bakım hizmetleri için güvenilir adreslerden biri olan arabam garaj, periyodik bakım için özel indirimler sunuyor. Güvenlik, performans ve uzun süreli kullanım açısından oldukça önemli olan araç periyodik bakımınızı Intercity Destek farkıyla kolayca yapabilirsiniz. arabam garaj’a özel Intercity Destek periyodik bakımda hizmetinde yağ, hava, polen ve yakıt filtresi olmak üzere 4 farklı filtre değişimi yapılıyor. Bunlara ek olarak akü, lastik, aydınlatma, ateşleme, fren sistemi kontrolünü ve çok daha fazlasını Intercity Destek periyodik bakım hizmetinde bulabilirsiniz. Avantaj dolu fiyatlara tek bir yerden ulaşma fırsatı sunan arabam garaj ile tüm yolculuklar çok daha keyifli bir hale geliyor.

Not: Yapılacak bu işlemler aracın kilometre bilgisine göre değişkenlik gösterebilir.

Araç Periyodik Bakımı ile İşinizi Şansa Bırakmayın

arabam garaj birçok ihtiyaca yönelik kampanya ve indirimlerle sürücülere bütçe dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Kilometre, kullanım sıklığı veya araç tipinden bağımsız, uzun ömürlü bir kullanım için aracınızın periyodik bakımını en az yılda iki defa yaptırmalısınız. Hemen arabam garaj’ın sunduğu cazip fırsatlardan yararlanarak kış hazırlıklarına kolay bir şekilde başlayabilirsiniz. Intercity Destek periyodik bakım hizmetinde arabam.com kullanıcılarına özel fırsatlar ile hem sizin hem de sevdiklerinizin güvenli ve konforlu seyahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Periyodik Bakım Fırsatları arabam garaj’da!

arabam garaj fırsatları ile periyodik bakım indirimini yakalamak çok kolay! Birkaç hızlı adımla Intercity Destek periyodik bakım hizmetinden yararlanabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken arabam.com uygulamasını telefonunuza indirmek. Araç bakım hizmetinden faydalanabilmek için “Garaj” sekmesine tıklayıp güncel araç bilgilerinizi girmelisiniz. Araç bilgilerini girdikten sonra aracınızın modeline göre hazırlanan fiyatları görebilir ve Intercity Destek periyodik bakım hizmetine özel %10 indirimden anında yararlanabilirsiniz. arabam garaj’ın sunduğu periyodik bakım fırsatları ile beklenmedik araç masraflarının önüne kolayca geçin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here