Övüldüğü Kadar Var Mı? BMW M5

0
4046
bmw m5

BMW 5 Serisinin Sedan M modelleri, tipik M sportifliğini, business sedanının konforu ve de zarafeti ile olağanüstü bir şekilde bir araya getiriyor. Gelin birlikte güçlü kişiliğe sahip üç benzersiz M otomobilini inceleyelim. BMW M5.

BMW M5 Serileri

Bugüne kadarki en güçlü M5 sedan modeli; BMW M5 CS. Otomobil 635 beygir güce sahip ve bu güç ile 0’dan 100 km/saate yalnızca 3,0 saniyede hızlanabiliyor. M5 CS’ye özel olarak sunulan M süspansiyonu ve tasarım bileşenleri ile sınırlı sayıda üretilen bu özel model, motor sporlarının verdiği muhteşem hissi tüm saflığı ile garanti ediyor.

BMW M5 CS’in sürüş dinamikleri ve tasarım özellikleri.

M5 ailesinin bu güne kadar ki en güçlü üyesini tanıyalım: BMW M5 CS. Yenilenen model 70 kg daha hafifleyip, muhteşem performans değerleri sunuyor. CS’nin M5 genlerini en ince ayrıntısına kadar taşıdığı daha ilk bakışta belli oluyor. Oldukça yüksek performansa sahip olan bu sedan, 635 beygir gücündeki motoru sayesinde 0’dan 100 km/saate yalnızca 3,0 saniye gibi oldukça etkileyici bir sürede ulaşıyor. Bunların yanında CS’ye özel olarak sunulmuş ayrıcalıklı süspansiyonu, hafif yapısı ve özel tasarım bileşenleri ile otomobili performans ve premium spor sürüş açısından benzersiz hale getirmiş. Dış tasarımına baktığımızda ise otomobilin dışında kullanılan karbon tasarım ögelerinin ve altın/bronz vurguların modele aerodinamik bir yapı kazandırdığı oldukça aşikar.

  • Yakıt tüketimi (litre/100 km) (ortalama): 11,3
  • CO2 emisyonu (g/km) (ortalama): 256

bmw m5 cs

BMW M5 COMPETITION ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

BMW M5 Competition sürüş dinamikleri ve tasarım özellikleri.

Markanın aynı seriye ait bir diğer modeli ise BMW M5 Competition. Bu otomobil 625 beygir gücü ve ilgili tüm kontrol sistemlerini içeren özel yürüyen aksam ayarına sahip. Bu sayede de liderliği ele geçiriyor. M5 Competition, BMW M ailesine özgü sayısız karakteristik vurguyu ve gücü dışarıya yansıtıyor.

  • Yakıt tüketimi (litre/100 km) (ortalama): 11,3-11,1
  • CO2 emisyonu (g/km) (ortalama): 259-253

M5 Competition

BMW M5 ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ.

BMW M5 sürüş dinamikleri ve tasarım özellikleri.

Üstün mühendislik birikimi ve yenilikçi sürüş zekasını ifade eden BMW M5, Business sedan segmentinde yerini alıyor. Otomobilin vaat ettikleri ise şimdiye kadar hayal edilmemiş sürüş dinamikleri. BMW M5, günlük iş rutininizi daha güvenli ve daha konforlu hale getiriyor.  Sahip olduğu son teknoloji ile oldukça güçlü bir otomobil olmasının yanı sıra yenilikçi dört çeker sistemi M xDrive ve 600 beygir motorunun sunduğu olağanüstü güç de benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. M5’in hassasiyeti ve çevikliği ile kendinizi yüksek performanslı bir spor sedan otomobilin öz güvenli pilotu gibi hissedeceksiniz. Bütün bunların yanında da M ailesine özgü sürüş keyfini en üst seviye de yaşayacaksınız.

  • Yakıt tüketimi (litre/100 km) (ortalama): 11,3-11,1
  • CO2 emisyonu (g/km) (ortalama): 259-253

m5

BMW M550i xDRIVE SEDAN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ.

BMW M550i xDrive Sedan otomobilin sürüş dinamikleri ve tasarım özellikleri.

Çevik sportif karakterin ve rahat günlük kullanımın ilham verici bir kombinasyonu: BMW M550i xDrive Sedan. Otomobil 530 beygir gücüne sahip. Otomobilin dışına baktığımızda ise özel tasarım detaylarını görüyoruz. Bu detaylar modelin güçlü karakterini vurgulamayı oldukça iyi başarmış.

BMW M550i xDrive Sedan:
  • Yakıt tüketimi (litre/100 km) (ortalama): 11,0-10,3
  • CO2 emisyonu (g/km) (ortalama): 250-235

BMW M550i xDrive

Maksimum 625 beygir gücü ve performans için optimize edilmiş süspansiyon ayarı ile M xDrive özellikli M5 Competition en yüksek beklentileri bile aşmayı başarıyor. Yüksek performanslı spor sedan, parlak siyah renkte sunulan çeşitli tasarım özellikleri ile potansiyelini görsel olarak da vurguluyor. M5, maksimum çekiş ve sürüş dinamikleri göz önüne alınarak tasarlanan M xDrive donanımına ek olarak uzun mesafelerde sportif sürüş konforu sunmak için tüm gereksinimleri karşılayan bir süspansiyona da sahip. 600 beygir gücündeki 8 silindirli M motorla birleşen bu süspansiyon, güç ve çeviklik ile öne çıkan sürüş dinamikleri ortaya koyuyor. Bu dörtlüyü BMW M550i xDrive Sedan modeli tamamlıyor. 530 beygir gücündeki BMW 5 Serisi Sedan sportif sürüş, konfor ve verimlilik arasında muhteşem bir denge yakalayarak etkileyici bir izlenim bırakıyor.

BMW M5 Fiyatlar

4.4 M5 CS, Benzin, 635 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Standart 10,6 Lt/100 Km Otomatik 9.787.800 TL
4.4 M5 xDrive, Benzin, 625 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Competition 10,7 Lt/100 Km Otomatik 7.403.500 TL

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here