BMW’nin en güçlü modellerinden biri olan BMW M5 CS, Alman merkezli tunning şirketi olan Manhart tarafından yeniden geliştirildi. Biliyorsunuz ki BMW M5 CS zaten dünyadaki en güçlü otomobiller arasındaydı. Şimdiyse eskisinden daha da güçlü bir hale geldi. BMW M5 CS’nin detayları için okumaya devam edin…

Manhart BMW M5 CS

Şüphesiz ki BMW M5 CS, dünyanın en güçlü arabaları arasında yer alıyor. Alman firma Manhart da bu güçlü modeli daha da güçlendirerek MH5 GTR adı ile sundu. Tek seferlik bir kreasyon olan BMW M5 CS, bir diğer adı ile MH5 GTR teknik detayları ve tasarımı ile daha şimdiden bizleri oldukça heyecanlandırdı. Biliyorsunuz ki M5 CS zaten agresif bir görünüme sahipti. Şimdiyse daha agresif ve fazlaca karizmatik!

Manhart bmw m5

Manhart BMW M5 CS Teknik Detayları

Halihazırdaki BMW M CS, BMW’nin en güçlü ve hızlı M otomobilleri arasında bulunuyor. M5 CS’in kaputunun altında çift turbolu 4.4 litrelik V8 ünite MH5 GTR’da da yer alıyor. Elbette bazı ufak oynamalar yapılmış. BMW M5 CS; 625 beygir güce ve 750 Nm tork değerlerine sahipti. Ancak MH5 GTR, 777 beygir gücü ve 935 Nm torku ile piyasada bulunan en iyi performansa sahip BMW modeli olarak adını yazdırıyor. MH5 GTR;

  • Valf kontrollü paslanmaz çelik egzozu
  • Karbon fiber hava girişi ve
  • MHtronik CPU gelişmeleri ile bu güce ulaşabiliyor.

mh5 gtr

Performans Verileri

Otomobilin 0-100 km/h ve 100-200 km/h hızlanma verileri hakkında henüz bir açıklama yapılmasa halihazırdaki BMW M5 CS modelinden yola çıkarak 3 saniyeden daha kısa süreceğini tahmin ediyoruz.

Bir diğer yandan yeni MH5 GTr’da 400 tane 100 mm’lik egzoz boruları yer alıyor. Aynı zamanda otomobil Manhart OPF Delete 200 hücreli bir katalitik konvertör sistemini de de bünyesinde bulunduruyor.

Son olarak MH5 GTR modelinin sınırlı bir üretim miktarına sahip olacağı söylendi. Ancak fiyatı hakkında henüz bir bilgilendirme mevcut değil. Bizlere gelen ek detaylar olursa mutlaka sizinle paylaşacağız.

Sıfır Km BMW M5

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here