2023’te gelecek yeni arabalar şimdiden merak konusu oldu. Ayrıca Türkiye pazarı, üreticiler için hayatta kalması zor bir pazar. Yani otomobil üreticilerinin piyasada ayakta kalabilmek için her zaman tetikte olmaları gerekiyor. Hatta mevcut arabaları güncellemeye devam etmeleri veya daha yeni modeller getirmeleri gerekiyor. 2022 birkaç yeni lansman gördü ve 2023 de farklı olmayacak. İşte karşınızda 2023’te gelecek yeni arabalar…

Nissan Z

2023'te gelecek yeni arabalar

Nissan’ın ikonik Z-arabası 2023 için tamamen yeni. Z Proto konsept otomobil tarafından önizlenen yeni Z, geçmiş modellerden tasarım ilhamı alıyor ancak güncellenmiş teknoloji ve çok ihtiyaç duyulan iç mekan modernizasyonu ile geleceğe bir bakış atmamızı sağlıyor. Yeni Z, 2022 yazında hardtop coupe olaraksatışa çıkacak, ancak daha sonra dönüştürülebilir bir versiyon da gelebilir.

Citroen C3 Aircross

2023'te gelecek yeni arabalar citroen c3

Citroen’in bir sonraki arabası, C3’ün güçlendirilmiş bir versiyonu olan C3 Aircross olacak. C3 Aircross, Maruti Ertiga ve Kia Carens’in yerini alan üç sıra koltuklu bir MPV olacak. Genel olarak ilginç bir tasarıma ve C3 hatchback’ten daha fazla donanıma sahip olacak. 2023’ün ilk yarısında lanse olmasını bekliyoruz.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2023'te 2023'te gelecek yeni arabalar

X-Trail gibi Nissan da Qashqai’yi test etmeye başladı. Nissan, Qashqai’yi getirmeden önce titizlikle test edecek. Qashqai, Hyundai Tucson ve Jeep Compass ile rekabet edecek.

Yeni Kia Carnival

kia carnival 2023'te gelecek yeni arabalar

Kia, yeni Carnival’ı 2023 Auto Expo’da da tanıtabilir. Yeni Carnival, birinci sınıf bir tasarıma ve birkaç yeni özelliğe kavuşuyor. Genel olarak, yeni Karnaval mevcut modelden çok daha pahalı olabilir.

Hyundai Ai3

2023'te gelecek yeni arabalar

 

Ai3, Hyundai’nin Punch rakibi. Bu araba Casper değil, Santro’yu temel alan tamamen yeni bir ürün olacak. Hyundai, Punch ile rekabet için ona birkaç yeni özellik ve ilginç bir tasarım görebiliriz.

Chevrolet Corvette Z06

2023'te gelecek yeni arabalar

Ortadan motorlu ilk Corvette Z06, 2022 yazında üretime girdi ve 2023 modeli olarak görmüştük. Gelenekte olduğu gibi, Z06, standart Vette’in daha sert, pist odaklı bir versiyonudur ve daha cesur stil ipuçları ve ciddi performans özellikleriyle tamamlıyor.

BMW XM

2023'te gelecek yeni arabalar

XM, BMW serisi için yeni bir modeldir ve 2022’nin sonunda üretime girmesi ve 2023’ün başlarında galerilerde görünmesi planlanmaktadır.

XM’nin başlangıç ​​fiyatı yüksek, ancak deri döşeme, devasa 23 inç jantlar, hoş bir kavisli bilgi-eğlence ekranı ve bir dizi sürücü yardımı özelliği dahil olmak üzere lüks özelliklerle dolu olarak geliyor. Hatta sınırlı sayıda üretilen bir Kırmızı Etiketli model, lansmandan kısa bir süre sonra seriye katılacak ve BMW, benzersiz iç ve dış tasarım öğelerine eşlik edecek daha da güçlü bir motor sunacağını söylüyor.

GR Corolla

2023'te gelecek yeni arabalar

GR Corolla, 2023 için Toyota serisine yeni bir ek olacak ve Honda Civic Si , Hyundai Veloster N ve 10Best ödüllü Volkswagen Golf GTI ve Jetta GLI gibi popüler kompakt spor modellerinin karşısına çıkacak. Aslında, fiyatı ve beygir gücü göz önüne alındığında, GR Corolla muhtemelen en üst sınıf hot hatch’lere meydan okuyacak. Yani Volkswagen Golf R ve yakında çıkacak olan Honda Civic Type R.

Mercedes-Benz EQE

2023 Mercedes-Benz EQE 2023'te gelecek yeni arabalar

EQE, Mercedes-Benz serisinde yeni ve daha büyük ve daha lüks EQS’nin altında yer alacak. 2022’nin sonlarında ABD showroom’larına ulaşmasını bekliyoruz. 2023’te ise Türkiye’de görmeyi umuyoruz.

2023 Maserati Grecale

2023 Maserati Grecale 2023'te gelecek yeni arabalar

Grecale ilk kez 2020’de MC20’nin tanıtımı sırasında gördük. Şimdi prototip versiyonunu gördükten ve daha da fazla teaser görüntüsü gördük. Ayrıca Maserati’nin ikinci SUV’u resmen ortaya çıktı.

İkinci El Araba Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here