Opel Corsa Elektrikli 2019 

0
6699

Opel Corsa Elektrikli 2019 modeli, şimdiden otomotiv dünyasının dilinde. “Elektrikli Opel Cora nasıl olur” diye düşünenler için marka, gerçekten hem motor hem de diğer detaylar için çok net bir optimizasyon yapmış. Biz de  elektrikli Corsa hakkında merak edilenleri araştırdık. 

Opel Corsa Elektrikli 2019 

Elektrikli Opel Corsa, yenilikçi bir motor sisteminden biraz daha öte anlamlar taşıyor. Dünya genelinde çok tercih edilen bir baz otomobilin elektrikli hali çünkü. Üstelik %100 elektrikli motorla üretildi. Diğer yandan Opel Corsa tasarımsal açıdan baştan aşağı değişmiş görünüyor. Özetle 2019’da Opel Corsa, olumlu manada, bizi şaşırtacak bir otomobil olacak. 

%100 Elektrikli Opel Corsa

Opel markası elektrikli motor konusuna en temkinli yaklaşan markalardan biri. Üstelik de Avrupa elektrikli pazarına bu kadar çok açken. Ancak 2019 ve sonrasında hemen her Opel modelinde elektrikli motor seçeneğini göreceğiz. Markanın dünya genelinde çok satan baz modeli Corsa da bu işin ilk işaretlerinden biri. Opel Corsa Elektrikli versiyonu ile 2019 yılında showroomlarda yerini alacak. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here