Mercedes AMG İmzalı Hoparlör Sistemi ve Ofis Koltuğu!

0
816
Mercedes AMG hoparlör sistemi

Mercedes AMG dikkat çekici hoparlör sistemi ve ofis koltuğunu tanıttı. Son zamanlarda otomotiv firmaları, markalara ait farklı ürünler de piyasa sürüyor. Bu ürünler ise müşteriler tarafından ilgi ile karşılanıyor. Önceden sadece çalışanlara ya da bazı müşterilere özel üretilen ürünleri artık satın almak mümkün hale geldi. Bunun en yeni örneği ise Mercedes tarafından geldi. Lüks Alman firması, hoparlör sistemi ve ofis koltuğunu tanıttı.

Mercedes AMG Hoparlör Sistemi 

Hoparlör sistemi Hoparlör sistemine ilk baktığımızda dikkatimizi ön kısımda bulunan Mercedes logosu çekiyor. Logonun bulunduğu ön kısım ise Mercedes-AMG GT serisindeki ön ızgara ile tamamen aynı gözüküyor. Ayrıca Mercedes, hoparlör sistemini “IXOOST” firmasıyla birlikte tasarlamış. IXOOST firması lüks otomobillerdeki ses sistemleri tasarımındaki başarısıyla biliniyor. Bundan dolayı Mercedes AMG hoparlör sisteminde de imzasını taşıyor. Aynı zamanda hoparlör sistemi otomobillerdeki gibi karbon fiber kullanılarak tasarlanmış. Buna bağlı olarak hafif fakat dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ek olarak tasarım harikası olan ürün, elde üretiliyor. Ayrıca üst kısımda bulunan hava kanalları GT Black Series modellerinden tanıdığımız hava kanalları ile oldukça benzer. Arka kısımda ise ses çıkışlarının bulunduğu ve kabloların bağlanabileceği bir egzoz yapısı bulunuyor.

Ürün, tasarımının yanı sıra kalitesiyle de ön plana çıkıyor. İçerisinde birden fazla 1 inçlik küçük hoparlörler bulunuyor. Aynı zamanda içerisinde bir çift 6 inç subwoofer de yer alıyor. Buna bağlı olarak sesi daha iyi bir şekilde duyabiliyoruz. Son olarak Mercedes AMG hoparlör sisteminin satış fiyatı henüz belli olmadı.

Mercedes AMG Ofis Koltuğu

Mercedes AMG kısa bir zaman önce AMG serisinin yeni ofis koltuğunu da tanıtmıştı. Ürün üst düzey malzemelerden oluşuyor ve oldukça konforlu gözüküyor. Ayrıca söylentilere göre ofis koltuğu, ilk olarak herkese açık satışa çıkmamış. Fiyatı henüz net olarak bilinmiyor. Fakat oldukça yüksek olacağı aşikar.

Sıfır km Mercedes Modelleri ve Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here