Yerli otomobil maceramız devam ederken TOGG’da yeni bir gelişme daha yaşandı. Otomobil piyasasını şimdiden etkileyen yerli otomobil markamız, ilk seri üretim C-SUV modelini Cumartesi günü Gemlik Tesisinde banttan indirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Bursa’daki TOGG Gemlik Tesisinin açılışı ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başaran TOGG, ikinci el araba sayfalarında şimdiden adından söz ettirmeyi başardı. İkinci el internet sitelerinde 29 Ekim’den beri TOGG için ilginç ilanlar açılmaya başlandı.

TOGG Almak için Aracını Acil Bir Şekilde Satışa Çıkaran Kullanıcılar!

Doğuştan elektrikli C-SUV aracın geçtiğimiz gün tanıtılmasından beri ilan sitelerinde kullanıcılar, “TOGG Alacağından dolayı” ,”TOGG alacağım için acil satılık”, “TOGG alacağım için satılık veya takaslı” gibi değişik ilanlar vermeye başladı. TOGG almak için aracını acil bir şekilde satışa çıkaran kullanıcıların ilanlara biraz birlikte göz gezdirelim.

1 “Sahibinden TOGG Alacağım için Satılık veya Takaslı”

 

TOGG Alacağım İçin

2 “TOGG Alacağım için Satılık Özel Plakalı Sahibinden Ford Fiesta”

 

TOGG Alacağım İçin

3 “TOGG Pamukkale Alacağım Onun için Satılıktır”

 

TOGG Alacağım İçin

4 “TOGG Alacağım için Acil Satılık”

 

TOGG Alacağım İçin

5 “Togg Alacağım için Acilll Megane”

 

6 “Togg Alacağım için Acil Satılık Klimalı”

 

7 “Togg Alacağından Dolayı Acil”

Ön Sipariş için Tarih Henüz Belli Değil!

TOGG şuan herhangi bir modelini satışa sunmuş değil. Şuan için sadece Gemlik Tesisi’ni açarak seri üretime başlayacağını duyurdu. Ön siparişler için de herhangi bir tarih belirlenmedi. Hatta aracın fiyatı için dahil bir fiyat açıklaması yapılmadı. Fakat ona rağmen şimdiden insanlar araçlarını satışa çıkararak TOGG için ilanlar vermeye başladı. Aracın ön siparişinin ise Şubat ayından önce olmayacağı konuşuluyor. 2023’ün ikinci yarısına girerkende ilk teslimat ve satışların yapılacağı tahmin ediliyor. Fakat bir değişiklik olmazsa TOGG’un fiyatının KDV indirimiyle birlikte 900.000 TL’nin olmayacağı biliniyor. Türkiye’nin yerli otomobil serüveninde sona yaklaştıkça fiyatını merak etmeye ve tarihleri takip etmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor. Fakat Şubat ayına yaklaştıkça bu tür daha fazla ilan göreceğiz gibi geliyor.

TOGG Gemlik Kampüsü Açıldı: İlk Yerli Otomobil Banttan İndi

TOGG Renkleri Belli Oldu!

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here