Hyundai Kona 2022 Yepyeni Tasarımıyla Geldi

0
2305
Hyundai Kona 2022, kırmızı renk, önden görünüm

Hyundai Kona 2022 yenilikçi tasarıma sahip yeni bir SUV modeli. Güney Koreli otomobil üreticisi tarafından Kona’nın bünyesine üst düzey sürücü sistemlerini eklenmiş. Bu sayede aracın cesur tasarımı kadar performansı da etkileyici. Hyundai Kona diğer SUV modellerinden ayrışan birçok özelliğe sahip olmakla birlikte SUV sınıfının özelliklerine de sahip.

Cesur ve Dinamik Dış Tasarımıyla Hyundai Kona 2022

Hyundai Kona 2022, mavi renk, önden görünüm

Sportif olduğu kadar cesur bir dış tasarıma sahip olan Kona, 16 inçlik alaşımlı jantlara sahip. Aerodinamik girişleri sayesinde hava akışı kolaylaşan SUV model, keskin hatlarıyla sportif görüntüsünü güçlendiriyor. Ön ızgarayı çerçeveleyen parlak yüzey aracın tüm renk seçenekleri kusursuz bir uyum sağlıyor. Oldukça çeşitli renk seçeneklerine sahip olan Kona, siyahtan beyaza doğru birçok farklı renk seçeneği sunuyor. Bunların içinde siyah, duman gri, ay taşı gri, siber gri, okyanus mavi, orman yeşili, manyetik kırmızı, alev kırmızı, atlas beyaz renkleri yer alıyor. Böylece Hyundai daha fazla kişiye ve daha fazla zevke hitap etmiş oluyor.

Yüksek Performans Sunan Farklı Motor Seçenekleri

Hyundai Kona 2022, önden görünüm, mavi renk

Hyundai Kona 2022, birden fazla motor seçeneğine sahip. Dizel motora eşlik eden 48 voltluk hafif hibrit sistemi ile Kona daha az yakıt ile uzun mesafe yol kat etmeye yardımcı oluyor. Bu özelliği ile doğa dostu olan model aynı zamanda yakıt tasarrufu yapmayı da sağlamış oluyor. Ayrıca Kona’nın 1.0 litrelik benzinli motor seçeneği de bulunuyor. 120 beygir gücünde olan motor, yedi vitesli şanzıman sistemi ile özellikle şehirde son derece kullanışlı. Son olarak modelin 1.6 litrelik benzinli motoru da mevcut. 198 beygir gücünde olan ve çift şanzımanlı sistemle birlikte çalışan motor üst düzey bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Akıllı Sürüş Destek Sistemi Sayesinde Güvenli Bir Sürüş Deneyimi

Hyundai Kona 2022, iç mekan

Hyundai Kona 2022, akıllı sürüş destek sistemlerini de barındıran teknolojik bir araç. Ön çarpışma önleme yardımcısı ile yolu sürekli izleyen sistem öndeki aracın frenlerini de izliyor. Böylece sürücünün refleksinden daha hızlı bir şekilde otomatik fren yapıyor. Ayrıca şerit takip sistemi sayesinde araç 180 km/s hızla ilerlerken bile şerit takibini yapmaya devam ediyor. Ek olarak elektronik park frenine de sahip olan Kona, üstün bir sürüş performansına sahip. Bunlar sayesinde hem sürücünün hem de yolcuların güvenliği teknolojik altyapı ile birlikte desteklenmiş halde.

Sıfır KM Hyundai Kona 2022 

2. El Hyundai Kona Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here