Honda F1 Takımları Türkiye Grand Prix’sine hazır

0
1562
honda f1

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun on dördüncü yarışı olan Türkiye Grand Prix’si 9 yıllık bir aradan sonra 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleşecek. Formula 1 severler tarafından merakla beklenen yarış maalesef seyircisiz olarak gerçekleşecek. Honda F1 takımları olan Red Bull Racing ve Scudeira Alpha Tauri takımlarının çekimleri ise bu haftaya damgasını vurdu.

İlk olarak 2005’te Formula 1 takvimine dahil edilen Türkiye Grand Prix’si, 2011’e kadar yarışlara ev sahipliği yaptı. 9 yıldır hasret kaldığımız Formula 1, COVID-19 pandemisi nedeniyle ülkemize geri döndü. Bu sayede İstanbul, 8.kez Formula 1 yarışına ev sahipliği yapacak.

Red Bull Racing ve Scuderia Alpha Tauri takımlarının pilotları, İstanbul sokaklarında yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını herkese yaşattı. Biz de bu görselleri bu yazımızda derledik.

Türkiye Grand Prix’sinde takımlarına puan kazandırmak için kıyasıya mücadele edecek olan Honda Formula 1 takımlarının pilotları, yarış öncesinde İstanbul’da yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını İstanbul caddelerine taşıdı.

İstanbul’da yaşayan Formula 1 severler için büyük bir heyecan yaratan Honda Formula 1 takımlarının fotoğraf çekimleri İstanbul’un tarihi bölgelerinde gerçekleşti. İstanbul Valiliği tarafından seyircisiz olarak düzenlenme kararı alınmasının ardından Formula 1 heyecanını tribünlerde yaşayamayacak olanlar, Honda takımlarının pilotlarını yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Formula 1 İstanbul yarış programı için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here