Honda Elektrikli Araçlar için PlayStation 5 Desteği Getiriyor

0
953
Honda Elektrikli Araçlar İçin PlayStation 5 Desteği Getiriyor

Honda elektrikli araçlar için PlayStation 5 desteği getiriyor. Japon otomobil üreticisi Sony ile bir ortaklık kurdu. Böylece yeni modellerinde PlayStation 5 yer alacak.

Halihazırda birçok otomobil üreticisi elektrikli araç üretiminde yarış içerisinde. Özellikle Tesla’nın başlattığı elektrikli araç modası ile yepyeni bir pazar canlanması yaşandı. Böylece içten yanmalı motorlar da yavaş yavaş geride kalmaya başladılar. Ayrıca elektrikli modellerde birçok farklı teknoloji de yer alıyor. Japon otomobil devi geçtiğimiz günlerde Sony ile bir ortaklığa adım atmıştı. Şimdi de bu ortaklık meyvelerini vermeye başladı. Artık Honda’nın yeni modellerinde birinci sınıf bir eğlence sistemi olacak. Bu sayede Honda araçları son teknoloji ile harmanlanmış oluyor.

Honda Elektrikli Araçlar için PlayStation 5 Devri

Honda Elektrikli Araçlar İçin PlayStation 5 Desteği Getiriyor

Sony Yapay Zeka Robotik Birimi Başkanı Kawanishi Izumi, konu ile ilgili açıklama yaptı. Bu açıklamada Playstation 5’i arabalara entegre etmenin “teknolojik olarak mümkün” olduğunu ifade etti. Ayrıca yeni eğlence sisteminin önemine de dikkat çekti. Özellikle Tesla ile rekabet de yeni eğlence sisteminin avantajını vurguladı. Ek olarak Kawanishi, yeni eğlence sisteminden en iyi verimi alacaklarını söyledi. Bunun için de otonom sürüşün de gelişmesi gerektiğini açıkladı. Eğer sistem mevcut seviyeden önemli ölçüde gelişirse daha hızlı olacak. Ama bunu yapmak biraz zamanla olacak.  Son olarak paylaşılan bilgiler Honda ve Sony imzalı ilk elektrikli araç modelinin, 2025’te geleceği yönünde.

Sıfır KM Honda Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here