Ford Trucks Ağır Ticari Araçları Özel Siparişle Üretecek

0
1075
Ford Trucks Ağır Ticari Araçlar

Ford Trucks artık ağır ticari araçları özel siparişle üretecek. Marka halihazırda geniş bir araç portföyü olmasına rağmen müşterilerine daha iyi hizmet vermek istiyor. Bu nedenle de müşteri talepleri doğrultusunda yeni araçlar tasarlayacaklarını duyurdu. Bu anlamda ilk olarak Eskişehir Fabrikası’nda Özel Araç Merkezinde özel siparişler için üretim süreci başlayacak. Böylece müşteri ihtiyaçları en doğru şekilde karşılanmış olacak.

Özel Araç Merkezi Eskişehir’deki Fabrikada Yer Alıyor

Ford Trucks Ağır Ticari Araçları Özel Siparişle Üretecek

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası olarak hizmet veren Ford Trucks, bu hamlesiyle ağır ticari araçlarda bir numara olmayı hedefliyor. Müşterileriyle ilişkilerin de güçleneceğine inanan marka, Özel Araç Merkezi ile birlikte talepleri karşılayacak. Eskişehir’deki fabrikanın içinde yer alan bu merkezde araçlar tamamen müşterinin istediği gibi hazırlanacak. Böylece Özel Araç Merkezi’nin ürettiği ağır ticari araçlar müşterilerin iş alanında neye ihtiyaçları varsa ona göre şekil almış olacak. Bu anlamda hem donanım olarak hem de uygun yazılımlara sahip olarak en iyi araçlar ortaya çıkacak. En üst düzey akıllı teknolojileri de araçlara entegre etmeye hazır olan marka, müşterilerine üst düzey araçlar vaat ediyor.

Ford Trucks Müşteri İhtiyaçlarına Göre Şekil Alıyor

Ford Trucks Ağır Ticari Araç

Özel Araç Merkezi temelde iki aşama ile işliyor. İlk olarak müşterilerin taleplerine göre üretim hatları şekil alıyor. Burada stoktaki ürünlerle eşleşenler olduğunda süreç daha hızlı oluyor. Bu araçlar hızlıca modifiye sürecine giriyor ve hazır oluyor. İkinci aşamada ise direkt olarak yepyeni olacak ürünler için hazırlıklar sürüyor. Daha önce pazarda olmayan ama müşterinin talep ettiği niş araçlar için sıfırdan üretim süreci başlıyor. Böylece Özel Araç Merkezinde üretimi sağlanan araçlar hem teknolojik hem de taleplere uygun bir hal almış oluyor. Ayrıca Ford Trucks da müşteri ihtiyaçlarını daha doğru analiz etme imkanı buluyor.

Sıfır KM Ford Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here