Fiat Egea Sevdası! Neden Bu Kadar Çok Satılıyor?

1
4777

Fiat Egea son yıllarda, hem ticari olarak kullanmak üzere şirketler tarafından , hem şahsi olarak kullanmak isteyen kullanıcılar tarafından çok tutuldu ve satın alınıyor.

Sıfır kilometre arabaların fiyatlarının çok yüksek oluşu ve salgın döneminde otomobil üretiminin ve sevkiyatının yavaşlaması sonucunda ülkemizde otomobil piyasası hayli karışık bir vaziyette tıkanmıştır.

Bu durumda ikinci el araçlarında fiyatlarının yükselmesi ile beraber insanlar araçlarını yenilemek için araçlarını satıp yenilemek istiyorlar.

Bu araç sıfırlama işleminde ön plana çıkan araç ise Fiat Egea oldu. Satış rakamları göz önünde bulundurulduğunda en çok tercih edilen araçların başında gelen model neden bu kadar ilgi çekiyor inceleyelim;

1Fiat Egea Fiyatları

110.900 TL fiyat ile piyasada ki en uygun tercihlerden biri ve bu en büyük seçme sebeplerinden birisi oldu.

Çeşitli motor alternatifleri ve donanım seçenekleri ile farklı fiyatlandırması olan model baz donanımında bile standart özellikleri sunabiliyor.

2Fiat Egea Donanımları

En uygun donanımında;

15″ Kapaklı Jantlar

Manuel Klima

ABS/ESP

Ön Kolçak

Bluetooth

gibi standart donanımları sunuyor.

3Fiat Egea Motor Seçenekleri

1.3 multijet dizel ve 1.4 atmosferik 4 silindirli benzinli motor seçenekleri en çok satılan modelin, 1.4 benzinli baz donanımı en uygun fiyata sahip olan seçeneğidir.

Yakıt tüketim verileri : Şehir içi/ Şehir dışı :  7,7 / 4,6  Litre civarında olan model, günümüz şartlarında kabul edilebilir bir değer sunuyor.

Benzin litre fiyatı düşünüldüğünde , kuruş hesabı yapıldığında benzinli modelin biraz fazla yakıt tükettiği düşünülse de araç fiyatı olarak karşılaştırıldığında kabul edilebilir bir değer olduğunu söyleyebiliriz.

4Yedek Parça Ve Servis Ağı

Fiat markası Koç Holding çatısı altında, uygun fiyatlı servisleri ve yedek parça konusundaki başarısı ile kullanıcısını hiç yüz üstü bırakmıyor.

Hem şirketlerin kiralamak üzere hem de şirket bünyelerinde kullanmak üzere filo olarak ta tercih edilen model, dayanıklı ve düşük maliyetli oluşunu böylece kanıtlamış oluyor.

Rakipleri ile karşılaştırıldığı zaman , ölçüleri ile ön plana çıkan model geniş bagaj hacmi ve arka diz ve baş mesafesi ise ailelerin özellikle tercih sebebi oluyor.

Fiat Egea

Araçlarını sıfırlamak isteyen insanların Fiat markasının sunduğu avantajlı taksit ve kredi seçenekleri ile uygun ödeme koşullarıyla sıfır bir araca sahip olmalarını mümkün kılıyor.

İkinci El Fiat Egea İlanları

Tekerinize taş değmesin.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here