2019 opel corsavan

Opel Corsa van, yıllardır satışta olan, Opel’in ticari araç yelpazesinin kullanışlı bir üyesidir. Gelin birlikte 2019 model Opel Corsa Van ‘ı inceleyelim.

Camlı otomobil modelinden pek bir farkı yoktur. Standart yolcu taşıyan versiyon fabrikada bir yan odaya sürüklenir. Sonra arka yan camları iptal edilir ve arka koltukları sökülür. O arka koltukların yerini düz bir yükleme alanı alıyor ve Corsa van doğuyor.

corsa

2019 model Opel Corsa Van kompakt bir araçtır. Ayrıca fazla bir yük kapasitesi yoktur. Bununla birlikte, önceki nesil Corsa Van’ın yedi yıllık bir süre içinde 34.000 adet satılmasıyla, bunun gibi küçük vanlar için önemli bir pazarları var.

O zamandaki ana rakibi Ford Fiesta vandır. Ayrıca Fiat’ın kısa listenize eklemek için Punto’nun bir van versiyonu da var. Corsavan alıcıları daha küçük amaca yönelik minibüsler tarafından cezbedilebilir.

corsaCorsa van, arka koltukları çıkarılmış bir süpermini van’dır. Bu nedenle yükleme alanına, asla bir euro palet sığmaz.

2019 model Opel Corsa Van ‘da 0,92 m3 yük hacmi ve 571 kg yük kapasitesi elde edersiniz. Bu, eski modelden 21 kg daha fazladır.

Fiat Punto van ve Ford Fiesta van gibi rakiplerinin her ikisi de bir metreküp kargo alabiliyor. Bu nedenle Corsavan’nın hacmi rakiplerine göre azdır.

Yük alanı, şekil olarak oldukça düzgündür. Ayrıca 1.257 mm uzunluğunda ve 1.264 mm genişliğindedir. Yük yüksekliği de 912 mm ile sınıfının lideridir.

corsa

Yük alanını kabinden ayıran yarı yükseklikte çelik bir bölme vardır. Ayrıca opsiyon listesinde bir kargo ağı ve çeşitli bağlama noktaları bulunur.

Corsa van, perde ve yan hava yastıkları dahil olmak üzere altı hava yastığına sahiptir. Ayrıca standart olarak eksiksiz bir güvenlik kiti tamamlayıcısı var.

Lastik basıncı izleme de standarttır. Opsiyon listesinde Şeritten Ayrılma Uyarısı ve Takip Mesafesi Göstergesi ekleyen bir Teknik Paket bulunur. Bu pakete ayrıca öndeki araca biraz fazla hızlı yaklaşırsanız sizi uyaran Ön Çarpışma Uyarısı da dahildir. Tüm bunlar, Corsa’nın her boyuttaki en güvenli vanlardan biri olma potansiyeline sahip olduğu anlamına geliyor.

İKİNCİ EL CORSA VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here