Dinlenme Tesislerinde Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Görebilirsiniz!

0
9137
ZES

Elektrikli araç şarj istasyonları nerede? Türkiye’de nerelerde elektrikli arabalar için şarj istasyonları var? Hangi dinlenme tesislerinde elektrikli araba şarj noktası var? Zorlu Enerji’nin elektrikli araç şarj istasyonları açılmaya başladı. ZES üniteleri birer birer kuruluyor.

Dinlenme Tesislerinde Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Görebilirsiniz!

Zorlu Enerji Grubu, ZES yani Zorlu Enerji Solutions noktaları markası ile ilgili ilk icraatlarına başladı bile. Türkiye’nin otomobili sloganıyla yola çıkan yerli otomobilin de piyasa sürülmesinden önce buna istinaden bir alt yapı projesi olarak görülen ZES noktaları çok önemli. Tamamen yerli bir elektrikli otomobil şarj noktası olan ZES projesi yaygınlaştıkça elektrikli araçlar için çok daha uygun ve elverişli bir zemin ortaya çıkacak.

Türkiye’de ZES Nerede Var?

Zorlu Enerji Grubu’nun yeni nesil teknoloji markası ZES, şimdilik sınırlı sayıda ama oldukça önemli noktalarda kurulum yaptı. Bu noktalar gelecek aylarda artacak. Türkiye’de hangi dinlenme tesislerinde elektrikli araba şarj noktası var, sorusunun yanıtı da şöyle…

ZES ekibi, geçtiğimiz günlerde İstanbul İzmir Otoyolunda 03, 037, 068 dinlenme tesislerinde şarj noktası kurulumu yaptı.

ZES şarj üniteleri, Bozüyük Sarar Outlet, Susurluk Festiva’da 2018 yazından beri hizmet veriyor.

Afyon Kolaylı Dinlenme Tesisi elektrikli araç şarj noktası açılacak.

Benzer şekilde Uşak Festiva Dinlenme Tesisinde elektrikli araba şarj istasyonu açılacak.

Bolu Highway’de elektrikli otomobil şarj noktası da açılacak.

Elektrikli araç şarj istasyonları giderek artacak. Bu da elektrikli araç satışlarını arttıracak. Türk elektrikli şarj istasyonu sistemleri için de Zorlu Enerji, projeler geliştiriyor. Türkiye’de akaryakıt noktalarında, şehir içinde ve dinlenme tesislerinde elektrikli arabalar için şarj istasyonları sunmak üzere ZES üniteleri birer birer kuruluyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here