Derdi Lastik Olanın Dermanı LastikPark’ta!

0
1298
lastikpark

LastikPark pek çok farklı lastik seçeneği ve kaliteli ürünleri ile lastik ihtiyacı olan herkesin yanında!

LastikPark Kimdir?

1927 yılına dayanan geçmişi, geniş ürün gamı, iş birliği yaptığı dünya markaları ve kendine ait markasıyla Türk lastik sektörünün önde gelen oyuncularından Tatko Lastik’in markalarından biri olan ve 2010 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük çok markalı lastik perakende zincir markası LastikPark, Türkiye’nin 81 ilinde 500’ün üzerinde bayisiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Binek, 4×4, minibüs, kamyonet, kamyon, traktör, forklift ve iş makinası olmak üzere tüm lastik kategorilerinde dünya markalarını tek çatı altında sunan LastikPark, tek noktada tüm marka ve fiyat karşılaştırmasına imkan veren, lastik alışverişinde zaman tasarrufu sağlayan çok markalı lastik perakende konseptinde Türkiye’nin öncülerinden birisidir.

LastikPark, lastikte kabaklaşma ve çatlama, mevsim geçişlerinde doğru lastiğe geçiş, araç muayenesi, lastiğin diş derinliği, lastik yanağında balonlaşma, lastik bakımı gibi lastik satın alımında belirleyici etkiye sahip konuları ele aldığı, “Derdi Lastik Olana Derman LastikPark’ta” sloganına sahip reklam kampanyasını ise geçtiğimiz Aralık ayında devreye aldı.

Reklam filmlerini izlemek ve detaylı bilgi almak için https://www.lastikpark.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hangi Lastiği Almalıyım?

Lastik seçini otomobiller için en önemli detaylardan birisidir. Araç güvenlik dinamiklerinin tümü lastiklerin kalitesine göre kendini göstermektedir. Özellikle uygun zemin için uygun lastik yapısını kullanmak bu noktada oldukça önemlidir.

Uygun mevsim, sürüş özelliği, yük kapasitesi, desen, üretim tarihi…vb pek çok detay lastik seçiminde mutlaka değerlendirilmesi gereken önemli unsurlardır. Bu noktada araç üreticilerinin tavsiyelerini dinlemek ve bu şekilde lastik seçimi yapmak hem kolay hem güvenlidir. Lastik satın alırken en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi, yakın tarihli bir lastik seçmek olacaktır. Lastiklerin yapısı gereği bir son kullanma tarihi vardır. Belli bir yılı doldurmuş lastikler artık özelliklerini kaybedecektir. Bu genel olarak 5 yıl olarak bilinmektedir. Bu zamanı dolduran lastiklerin çatladığını ve sertleştiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Lastik konusunda duyarlı olmak, lastik basınçlarını haftalık olarak kontrol etmek, tarih ve kilometre ömrünü tamamlamış lastikleri yenisi ile değiştirmek sürüş güvenliği açısından oldukça önemlidir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here