Citroen AMI, Herkese Erişilebilir % 100 Elektrik Hareketliliği

2
15987
Citroen-AMI
Citroen-AMI

Citroen AMI ile marka, 100 yılı aşkın bir süredir, mobiliteye daha fazla erişime izin verme cesaretini ve yaratıcılığını kanıtladı. Marka, 101’inci yılının başlangıcında, AMI ONE Concept’ten esinlenen tamamen yeni bir “nesne” olan % 100 elektrikli Ami’yi tanıtarak gündeme damgasını vurdu.

Citroen AMI, müşterilerinden ilham alan yenilikçi modeldir. Yeni tüketim tarzlarına, şehir içi seyahatin zorluklarına ve çevre bilincine uyum sağlayan çığır açan bir tepkidir. Model, iki koltuk,% 100 elektrikli, konforlu, kompakt ve çevik oluşuyla yerleşik kodlara meydan okuyor. AMI’ye herkes tarafından erişilebilir ve ehliyet gerekmez (ülkeye bağlı olarak), Free2Move aracılığıyla araba paylaşımından veya uzun süreli kiralamadan herkesin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Uygun fiyatlı “la Carte” teklifleri ile AMI yeni bir deneyimdir. Yüzde yüz çevrimiçi müşteri yolculuğuyla tüketiciye olabildiğince yakın, FNAC ve DARTY ile ve Citroën ağı içindeki bayilerle benzeri görülmemiş bir ortaklık da barındırıyor. Citroen AMI, hareket özgürlüğünü kolaylaştırmak ve birçok kişinin ihtiyaçlarına uygun hale gelmek adına kentsel mobilite için küresel bir 360 ° çözüm sunar.

 

Citroen AMI ile Sıfır Emisyon – Sıfır Gürültü – Sıfır Stresli Sürüş

Citroen-AMI-sürüs
Citroen-AMI-sürüs

 

Araç toplumumuzdaki gelişmelere paralel olarak sürekli hareket halindeki bir şehir yaşamına mükemmel şekilde uyuyor. Ami, özellikle bugünün ve yarının kentsel zorluklarına yanıt veren yeni bir mobilite biçimi çiziyor. Sürüş keyfini artırmak ve sürücülerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için her şey düşünülmüş. Ami,% 100 elektrikli sürüş modu sayesinde, işletme maliyetlerini düşük tutarken, düşük emisyon bölgeleri de dahil olmak üzere tüm şehir merkezindeki alanlara erişim sağlar.

AMI hareketsiz haldeyken anında hızlanmadan 45 km / saate kadar hız yapabilen hafif bir dört tekerlekli bisiklettir. Yüzde 100 elektrik teknolojisi sayesinde sessiz tasarımıyla Ami, sakinleri için kullanımın keyifli olmasını hedefliyor.

Citreon AMI Yeterli Menzil ve Kolay Şarj

Citroen-AMI-konfor
Citroen-AMI-konfor

Ami şehirde bir toplantıya gitmek, çalışmak, bir ayak işini yapmak veya akşam dışarı çıkmak gibi çok sayıda kısa yolculuk için idealdir. Ayrıca 70 kilometreye kadar bir menzile sahiptir. Kentte ve kent çevresinde yaşayanların kat ettiği ortalama mesafeden çok daha büyük bir günlük menzil sunuyor denilebilir.

Dahili Konfor

iç-mekan-AMI
iç-mekan-AMI

Modern bir konfor vizyonunun vücut bulmuş hali olan Ami -% 100 elektrik, kapalı ve ısıtmalı iç mekanı ile huzurlu bir sürüş vaat ediyor. İç mekanın parlaklığı ile geniş  mekan hissi pekişmiştir. Son olarak, akıllı depolama alanları, araçta esenliğe katkıda bulunur.

2 YORUMLAR

  1. Şehir içi kullanımda bence idealdir ben otomotiv sektöründe galeri sahibiyim şehir içindeki bütün işlerimi kendim ve personelimiz de kullanımını isterim en büyük sorun Park Park ta sıkıntı olmaz yakıt tüketimi tasarrufu bunlar bütçeye katkı sağlayacak trafikte rahatlama sağlar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here